Neler Yeni

Forza Horizon 5 aniden kapanıyor

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kısaca özet geçeyim sistemde sıcaklık 60ı geçmiyor dalgalanma yok her şey stabil extreme ayarlarda 100 120 fps oynuyorum. Başka hiçbir oyunda da sorun yaşamıyorum. Dün yükledim oyunu oynarken aniden ekran 2 saniye dondu ve kapandı hata vermeden. Nedir çözümü ?

Arslan A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arslan Albayrak
Kısaca özet geçeyim sistemde sıcaklık 60ı geçmiyor dalgalanma yok her şey stabil extreme ayarlarda 100 120 fps oynuyorum. Başka hiçbir oyunda da sorun yaşamıyorum. Dün yükledim oyunu oynarken aniden ekran 2 saniye dondu ve kapandı hata vermeden. Nedir çözümü ?
Aynı sorunu forza horizon 4 te yaşadım. Oyun eğer steamda ise ekran kartının driverinı bir önceki sürümünü yüklemek gerekiyor. Bu çözümü deneyebilirsiniz.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu forza horizon 4 te yaşadım. Oyun eğer steamda ise ekran kartının driverinı bir önceki sürümünü yüklemek gerekiyor. Bu çözümü deneyebilirsiniz.
Xboxtan oynuyorum bir yerde ray tracing ayarını kapayınca çözüldüğü yazıyor onu deneyeceğim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Berk
vram yetersiz geliyor olabilir fh5 oynarken yanda tarayıcıdan bir şeyler dinliyor/izliyor olabilir misiniz?

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Windowsun güncel olduğundan emin ol.
Win11 kulanıyorsan windows insider aç
Nvidia sürücüsü ile alakalıda bir sorun vardı bu oyunda ama bilmiyorum

EminKrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emin Karaarslan
knk arada bende de de oluyo bazenleri bu sorun hiç olmazken bazenleri ise oynuna 2 3 kez girmem gerekiyor arkada msi afterburner açık oluyordu onu kapatınca bu sorunu daha az yaşamaya başladım ama galiba bu hata herkesde oluyor oyunda bi sıkıntı var anladığım kadarıyla

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vram yetersiz geliyor olabilir fh5 oynarken yanda tarayıcıdan bir şeyler dinliyor/izliyor olabilir misiniz?
Hocam nasıl yetmiyor olabilir 3070 ti ile oynuyorum alakasız bir yorum olmuş

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Berk
Hocam nasıl yetmiyor olabilir 3070 ti ile oynuyorum alakasız bir yorum olmuş
Alakasız değil ben de 3070ti kullanıyorum zaman zaman tarayıcıyı max. kullandığım vakit vram hatası alıyorum, oyunlar uyarı veriyor. vram kullanan farklı bir uygulama arkaplanda açıksa sorun bu da olabilir. Sorununuza çözüm bulmak için buradayız. 8GB-256 vram çokta ahım şahım bir değer değil. Bahsettiğim senaryo sizin için geçerli değilse sorun daha farklı olabilir.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Alakasız değil ben de 3070ti kullanıyorum zaman zaman tarayıcıyı max. kullandığım vakit vram hatası alıyorum, oyunlar uyarı veriyor. vram kullanan farklı bir uygulama arkaplanda açıksa sorun bu da olabilir. Sorununuza çözüm bulmak için buradayız. 8GB-256 vram çokta ahım şahım bir değer değil. Bahsettiğim senaryo sizin için geçerli değilse sorun daha farklı olabilir.
Vram hatası oyuna crash verdirmiyo oyunu durduruyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,026
Üyeler
163,093
Son üye
efelol
Top Bottom