MamiKK
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,758
- İsim
- Muhammed
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Oyunda büyük ihtimalle araç kopyalama olayı var, bu ne derseniz çok kolay oyun için para kasmanızı sağlıyor,
şu şekilde oyunda nadir olan araçları MACANm8 nickli kişi kopyalamış, herşeyi aynı tam 5 adet RS7 satılığa koymuş bu ve bunun gibi daha bir sürü insan var.
Sıkıntı şu ban yemiyorlar biz nasıl yaparıza gelirsek hiçbiryerde bulamadım, bulan olursa mesajdan veya aşağı yoruma atarsa sevinirim, saatler para kasmaktan sıkıldım
CR satılsa neyse gider alırım ama oyun parasıda satılmıyor oyunda,
Aktif Glitch ler var onlar sayesinde dakikada 500.000+ CR 100.000xp Kasılabiliyor
ama bu yinede bir araç için yükleme ekranı hariç 40 dakika demek sanmıyorum kimsenin oturup bu kadar uğraşacağını
Oyunda araç satıp yenisini almak bile bir zahmet,
20M CR lik aracı sattığınızda elinize 17M CR Geçiyor
şu şekilde oyunda nadir olan araçları MACANm8 nickli kişi kopyalamış, herşeyi aynı tam 5 adet RS7 satılığa koymuş bu ve bunun gibi daha bir sürü insan var.
Sıkıntı şu ban yemiyorlar biz nasıl yaparıza gelirsek hiçbiryerde bulamadım, bulan olursa mesajdan veya aşağı yoruma atarsa sevinirim, saatler para kasmaktan sıkıldım
CR satılsa neyse gider alırım ama oyun parasıda satılmıyor oyunda,
Aktif Glitch ler var onlar sayesinde dakikada 500.000+ CR 100.000xp Kasılabiliyor
ama bu yinede bir araç için yükleme ekranı hariç 40 dakika demek sanmıyorum kimsenin oturup bu kadar uğraşacağını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda araç satıp yenisini almak bile bir zahmet,
20M CR lik aracı sattığınızda elinize 17M CR Geçiyor