Forza Horizon 5 araç yükseltme

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar selam, ben forzada s1 tier bir araç aldım ama yükseltmelerine bakmak için girdiğimde burası kilitli kaldırmak ister misin diye sordu evet dedim ve arabam C seviyeye düştü. Geriye alma yolu vs var mı yeniden satın almamı istiyor oyun saçma bir şekilde. Çok hakim değilim forzaya yardımcı olursanız sevinirim

Hatırladığım kadarıyla FH5 te yüklenmiş düzenlerden seçtiğin zaman üzerine değişiklik yaptırmıyor yapmak istediğin zamanda sıfır haline getiriyor. Geri getirebilirsin diye biliyorum fakat nasıl olduğunu hatırlayamıyorum uzun süre oldu oynamayalı.

Hatırladığım kadarıyla FH5 te yüklenmiş düzenlerden seçtiğin zaman üzerine değişiklik yaptırmıyor yapmak istediğin zamanda sıfır haline getiriyor. Geri getirebilirsin diye biliyorum fakat nasıl olduğunu hatırlayamıyorum uzun süre oldu oynamayalı.
bir şekilde hatırlarsan geri yazmanı beklerim 100 krediye mal oluyor s1e getirmek :(

Araba eski haline döner fakat satın aldığın halindeki parçalar hala sende olarak gözükür , geliştirmelere gir o parçaları ücretsiz olarak hala upgrade edebilirsin

Araba eski haline döner fakat satın aldığın halindeki parçalar hala sende olarak gözükür , geliştirmelere gir o parçaları ücretsiz olarak hala upgrade edebilirsin
cidden teşekkür ederim oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,645
Üyeler
189,893
Son üye
kerem912
Geri