Neler Yeni

Forza Horizon 5 Düşük Bant Genişliği hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Arkadaşlar selam, Forza Horizon 5 in Düşük bant genişliğini neden olduğunu biliyorum. SSD de yer olmadığı için HDD ye kurdum. HDD ninde Okuma-Yazma hızı yetmedi için oyunda hızlı giderken map yüklenmiyor.

Benim sorum;

SSD'de yer olmadığı için yükleyemiyorum. Bu sorunu çözebileceğim başka bir yöntem var mıdır ?

maxresdefault.jpg

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar selam, Forza Horizon 5 in Düşük bant genişliğini neden olduğunu biliyorum. SSD de yer olmadığı için HDD ye kurdum. HDD ninde Okuma-Yazma hızı yetmedi için oyunda hızlı giderken map yüklenmiyor.

Benim sorum;

SSD'de yer olmadığı için yükleyemiyorum. Bu sorunu çözebileceğim başka bir yöntem var mıdır ?

Alıntıyı görüntüle
bendede var aynı durum grafik ayarlarının düşürülmesi öneriyor ama oyun güzel olmuyor öyle yapıncada :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede var aynı durum grafik ayarlarının düşürülmesi öneriyor ama oyun güzel olmuyor öyle yapıncada :D
yok denedim hiç bir faydası yok sanırım tek çözüm ssd ye yüklemek :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Benim sorum;

Alıntıyı görüntüle
Aynı sorunu rdr 2 de yaşadım mecbur ssdye taşımak zorunda kaldım 110gb lık video arşivimi sildim hocam çözüm vardır ama tam olarak düzelir mi bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,813
Üyeler
166,273
Son üye
shode
Top Bottom