forza horizon 4 düşük bant genişliği hatası

panda55

80+
Reaksiyon skoru
25
sa arkadaşlar dun oynadım akşama kadar 165 210 fps arası forzayı bugun girdigimde arabanın hızı 140 a geldigi anda harita yuklenmıyo donuyo birden oyun hata veiryo düşük bant genişligi diye bunun cozumu bilen varsa yardımcı olurmusunuz bilgisayarım- ryzen 5 5600 rtx3060 16 gb ram 500 gb m2 ssd 3k okuma hızı oyun ayarlarıda ultrada her şey açık

Bant genisligi internet ile alakali.Forzayi online mi oynuyorsunuz?

sa arkadaşlar dun oynadım akşama kadar 165 210 fps arası forzayı bugun girdigimde arabanın hızı 140 a geldigi anda harita yuklenmıyo donuyo birden oyun hata veiryo düşük bant genişligi diye bunun cozumu bilen varsa yardımcı olurmusunuz bilgisayarım- ryzen 5 5600 rtx3060 16 gb ram 500 gb m2 ssd 3k okuma hızı oyun ayarlarıda ultrada her şey açık
vram yetmiyordur

Grafik ayarların kısman lazım, muhtemelen VRAM yetmiyor.

Ya harddiskten ya da Vram yetmiyo diyecektim , SSD kullanıyormuşsun.

O zaman Vramin yetmiyor grafik kısman lazım

Ya harddiskten ya da Vram yetmiyo diyecektim , SSD kullanıyormuşsun.

O zaman Vramin yetmiyor grafik kısman lazım
Yüksek dede aynısı oluyoda yarın bı bakım MSI afterburnerden kaç GB vram yiyo FPS yüksek olunca oluyo ama 83 e sabitliyom bu sefer akıcılığı kötü oluyo

Vram ile alakası yok vram yetersiz derse üst bildirimden uyarı verirdi. Ben ssden kaynaklı diye düşünüyorum

Vram ile alakası yok vram yetersiz derse üst bildirimden uyarı verirdi. Ben ssden kaynaklı diye düşünüyorum
Harddiskte aynı sorunu yaşadım. Oyunu ssd ye attım düzeldi

SSD ile bu sorunu yaşıyorsa SSD sağlığı bitmiş olabilir ama SSD nin ölüsü bile HDD den hızlı olması lazım

Harddiskte aynı sorunu yaşadım. Oyunu ssd ye attım düzeldi

SSD ile bu sorunu yaşıyorsa SSD sağlığı bitmiş olabilir ama SSD nin ölüsü bile HDD den hızlı olması lazım
PC 1 yıllık ya yeni sayılır sıfır topladım parçaları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri