Forza Horizon 5 Düşük Bant Genişliği hatası

Reaksiyon skoru
141
Arkadaşlar selam, Forza Horizon 5 in Düşük bant genişliğini neden olduğunu biliyorum. SSD de yer olmadığı için HDD ye kurdum. HDD ninde Okuma-Yazma hızı yetmedi için oyunda hızlı giderken map yüklenmiyor.

Benim sorum;

SSD'de yer olmadığı için yükleyemiyorum. Bu sorunu çözebileceğim başka bir yöntem var mıdır ?

maxresdefault.jpg

Arkadaşlar selam, Forza Horizon 5 in Düşük bant genişliğini neden olduğunu biliyorum. SSD de yer olmadığı için HDD ye kurdum. HDD ninde Okuma-Yazma hızı yetmedi için oyunda hızlı giderken map yüklenmiyor.

Benim sorum;

SSD'de yer olmadığı için yükleyemiyorum. Bu sorunu çözebileceğim başka bir yöntem var mıdır ?

Alıntıyı görüntüle
bendede var aynı durum grafik ayarlarının düşürülmesi öneriyor ama oyun güzel olmuyor öyle yapıncada :D

bendede var aynı durum grafik ayarlarının düşürülmesi öneriyor ama oyun güzel olmuyor öyle yapıncada :D
yok denedim hiç bir faydası yok sanırım tek çözüm ssd ye yüklemek :(

Benim sorum;

Alıntıyı görüntüle
Aynı sorunu rdr 2 de yaşadım mecbur ssdye taşımak zorunda kaldım 110gb lık video arşivimi sildim hocam çözüm vardır ama tam olarak düzelir mi bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri