Forza Horizon 5 gamepadimi görmüyor.

Marku

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
X360ce yükledim gayet çalışıyor. Ama forza'ya geçince gamepadi görmüyor. Sanki klavye etkinmiş gibi aşağıdaki butonlar klavyeye uygun olarak görünüyor (örneğin geri düğmesi esc olarak görünüyor). Gamepadden analoğumu oynattığımda o geri tuşu x oluyor fakat analoğu bıraktığımda yine klavyeye geçiyor. Olay sadece öyle görünmesi değil 3-5 kez basınca işliyor. Oyunu steam'e ekleyip girmeyi denedim ama Xbox gamepass üzerinden indirdiğim için dosyayı açmama izin vermedi.

Aygıt yöneticisine girip

"IAC Uyumlu oyun denetleyicisine" Sağ tıklayıp cihazı devre dışı bırak der misin? Böyle çözülebilir belki.

Hocam bu sefer direkt gamepadi görmedi.
Bir arkadaş böyle çözmüştü ama onun gamepadi razer'ın bir gamepadiydi. Herkese olmuyormuş sanırım. Steami kapatmayı deneyebilirsiniz belki. Ya da en kötü klavyenin kablosunu oyunu oynadığınız süre zarfında çıkarmayı deneyebilirsiniz.

Bir arkadaş böyle çözmüştü ama onun gamepadi razer'ın bir gamepadiydi. Herkese olmuyormuş sanırım. Steami kapatmayı deneyebilirsiniz belki. Ya da en kötü klavyenin kablosunu oyunu oynadığınız süre zarfında çıkarmayı deneyebilirsiniz.
Klavye mouse, ikisini de çıkardım faat olmadı. Hep yeniden klavyeye atıyor. Acaba xbox gamepass dosyalarına izin alma yolu var mıdır? Belki steam yoluyla açsam olabilir.

Klavye mouse, ikisini de çıkardım faat olmadı. Hep yeniden klavyeye atıyor. Acaba xbox gamepass dosyalarına izin alma yolu var mıdır? Belki steam yoluyla açsam olabilir.
Sanmıyorum hocam türkçe yama bile zor atılıyor Gamepassten. X360ce kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim. Direkt Xinput ile kolla oynuyordum ben, taktığım anda algılıyordu.

Geri