Neler Yeni

Forza Horizon 5 Gelin Biraz Tartışalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Araba özelleştirmeleri daha iyi olur belki bilmiyorum veya design zaten grafik açısından 1 tık üste çıkacağını herkes tahmin ediyordur. Bence güzel ya çok fark olmazsa bile sonuçta yeni bir oyun.
grafik konusunda çok iddalılar gerçek fotoraflar çekip oyuna entegre etmişler bi tane uçak oyunu varya gereksiz pahalı olan ondada öyle yapmışlardı

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
grafik konusunda çok iddalılar gerçek fotoraflar çekip oyuna entegre etmişler bi tane uçak oyunu varya gereksiz pahalı olan ondada öyle yapmışlardı
Aynen zaten 2018de çıkan bir oyuna göre sanki yeni çıkmış bir oyun gibiydi forza 4. Şimdi 5i çıkıyor letsgooo demekten başka bir şey diyemiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,053
İsim
göksel yurtcan
yeni model arabalar olcak belki optimizasyon sorunu olmaz grafik konusunda baya iddalılar anlattıklarına göre
arabaların bence biraz daha aile arabalarına kayması lazım passat gibi yarı sportif aile arabalarına yüklenmeleri lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Aynen zaten 2018de çıkan bir oyuna göre sanki yeni çıkmış bir oyun gibiydi forza 4. Şimdi 5i çıkıyor letsgooo demekten başka bir şey diyemiyorum
optimizasyon sorunu olmasında tek dileğim bu

-Yec

80+ Bronze
Ben fragmandan iyi bir beklenti çıkaramadım, benim beklentilerimi çokta karşılayamadı. Umarım yanılırım da düşündüğümden iyi bir oyun olur.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
fh5 Çöp şehir/ingiltere haritasından kurtuluyoruz ve devasa açık dünya geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
arabaların bence biraz daha aile arabalarına kayması lazım passat gibi yarı sportif aile arabalarına yüklenmeleri lazım
forza 4 de 800 e yakın araba var neredeyse çoğu var bende ama genede az mesela 2020 supra çıktı o tür arabaları forza 5 de görmeyi planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben fragmandan iyi bir beklenti çıkaramadım, benim beklentilerimi çokta karşılayamadı. Umarım yanılırım da düşündüğümden iyi bir oyun olur.
bende büyük bi umut var inş yıkılmam

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Benim Düşüncem İlk Öncelikle FH5 İle FH4'Ün Önünü Kesti Gibi bir şey Oldu Ve Çok Daha Fazla Satılabilirdi Erken Olduğunu Düşünüyorum
Oyun/Teknik Olarak Bakılacak İse Çok Fark Olacağını Düşünümüyorum Ki Şahsen FH4 Daha Çok Hoşuma Giden Bir Oyun Sadece Arabalar İle Ses Düzenlemeleri İle Yeni Oyuna Gerek Yok Şöyle Dev Biz Yeni Patch yaptık FH4 Yeniden Canlanıyor PATCH! Gibi bir şey Gelse Yeterli Ama Sevmememin Bir Sebebi Daha Var Açıkçası Öyle Çöl Ortamı Falan Çok Hoşuma Gitmiyor Benim Daha Çok Işıklı Yağmurun Altında İngiltere Şehri Daha Hoş Adı Üstünde Spor Araba Dümdüz Yolda Basıcaksın FH5'Deki Map Daha çok Classic Araba Yarışlarının Olduğu Yere Benzemiş..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,053
İsim
göksel yurtcan
forza 4 de 800 e yakın araba var neredeyse çoğu var bende ama genede az mesela 2020 supra çıktı o tür arabaları forza 5 de görmeyi planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende büyük bi umut var inş yıkılmam
inşAllah görürüz ben passat jetta c180 e180 gibi orta sınıf araçlar istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular