Forza Horizon 5 hangi paketi almalıyım

talhabkr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
619
oyun steamde indirime girmiş ve benim 20 dolarım var.

standart 15 dolar
deluxe 20
premium 25

aralarındaki fark nedir deluxe pakette nasıl araçlar var ve premium paketin diğerlerinden 25 dolar verecek kadar almaya değer bir farkı var mı. benim oyun içinde kullanmak istediğim arabalar düz bmw audi mercedes gibi günlük hayatta kullanılan arabalar bide amerikan arabaları kullanmak istiyorum öyle desenli araçlara falan ihtiyacım yok standart paket ile tek tek beğendiğim dlc almak mı mantıklı yoksa diğer paketler mi

standart 15 dolar
deluxe 20
premium 25

aralarındaki fark nedir deluxe pakette nasıl araçlar var ve premium paketin diğerlerinden 25 dolar verecek kadar almaya değer bir farkı var mı. benim oyun içinde kullanmak istediğim arabalar düz bmw audi mercedes gibi günlük hayatta kullanılan arabalar bide amerikan arabaları kullanmak istiyorum öyle desenli araçlara falan ihtiyacım yok standart paket ile tek tek beğendiğim dlc almak mı mantıklı yoksa diğer paketler mi
Ben düz versiyonu almıştım. Düzenli oynarsanız bir hafta içinde istediğiniz bir çok arabayı alabilirsiniz.

Forza'yı DLC ile almak saçma bence, adam akıllı DLC sunmuyor oyun.

standart 15 dolar
deluxe 20
premium 25

alacaksan deluxe aşağısını alma
zaten aşırı sıkıcı benzer etkinlikleri yapınca ve 40-50 araba sürünce
standart alsan daha erken sıkılacaksın.

Forza'yı DLC ile almak saçma bence, adam akıllı DLC sunmuyor oyun.
güzel dlc var mı amerikan arabaları veya son model araçlar olan bir dlc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacaksan deluxe aşağısını alma
zaten aşırı sıkıcı benzer etkinlikleri yapınca ve 40-50 araba sürünce
standart alsan daha erken sıkılacaksın.
car pass ve vip bir işe yarıyor mu premiumda o da var sanırsam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
güzel dlc var mı amerikan arabaları veya son model araçlar olan bir dlc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

car pass ve vip bir işe yarıyor mu premiumda o da var sanırsam
vip her hafta sana şans çarkı falan veriyor
fazladan para falan
araba sayısı arttıkça sıkılmaya başlaman için gereken süre artacak
ama asla önermiyorum bu lanet oyunu bir modifiye yapıyorsun bir gövde boyuyorsun direkt yükleme ekranı
zaten şu oyunu alacam diye 2 tane kırmızı skin sattım csde 250 dolarım çöp olmuş oldu ayrı bir nefretim var
40-50 saat oynadım daha da bakmadım
the crew motorfeste geri döndüm çok daha iyi

oyun çölde araba sürmek gibi hissettiriyor bir yerden sonra etkinlik yok oyunda

• Beğen
oyun çölde araba sürmek gibi hissettiriyor bir yerden sonra etkinlik yok oyunda
haftalık gelen etkinlikler bile tamamen aynı döngüde
10 saat oynayınca anladım oyundaki tek amaç oyuncuyu oyunda tutup para harcamaya itmek. Haritadaki tp tabelalarının yerini bile parayla satıyorlar

haftalık gelen etkinlikler bile tamamen aynı döngüde
10 saat oynayınca anladım oyundaki tek amaç oyuncuyu oyunda tutup para harcamaya itmek. Haritadaki tp tabelalarının yerini bile parayla satıyorlar
ya en başta oyunun haritası bomboş hiçbirşey yok haritada ben olsam 6 yı beklerim japonyada geçeceği için çok etkinlik olur büyük ihtimalle

• Beğen
ya en başta oyunun haritası bomboş hiçbirşey yok haritada ben olsam 6 yı beklerim japonyada geçeceği için çok etkinlik olur büyük ihtimalle
yine saçma sapan fuji dağına çıkartacak bomboş hikaye görevleri devam eder

inşallah öyle olmaz japonya aslında baya potansiyelli yer harita için
3-4 oyundur aynı şeyi yapıyorlar tekel oldular bir de
most wanted remake iptal olmasaydı da şunların fişini çekseydi keşke

Geri