TahinPekmez
80+ Silver
Forza horizon 4 indirimde almak istiyorum ancak 5 olan daha iyi ses ve grafik diyorlar, lakin fiyatı da pahalı. indirimde 4 alınır mı 5 varken??
30 TL Gamepass al, ikiside var. FH5 indirirsin.Forza horizon 4 indirimde almak istiyorum ancak 5 olan daha iyi ses ve grafik diyorlar, lakin fiyatı da pahalı. indirimde 4 alınır mı 5 varken??
Ben indirimde 350tl verdim fh5 aldım pişman değilim. Fh4 de vardı hesabımda. 5 alınmalı bence eğer seviyorsanForza horizon 4 indirimde almak istiyorum ancak 5 olan daha iyi ses ve grafik diyorlar, lakin fiyatı da pahalı. indirimde 4 alınır mı 5 varken??
paran varsa 5 al kesinlikleForza horizon 4 indirimde almak istiyorum ancak 5 olan daha iyi ses ve grafik diyorlar, lakin fiyatı da pahalı. indirimde 4 alınır mı 5 varken??
fh5e 600tl verilmez 400e düşerse alınır diğer türlü gamepass bakacaksınpara yok, en fazla indirim kovalarım. gamepass da 1 ay 4 de oynadım bir kaç yıl önce. yine 4'e devam etsem mi yoksa 5 gerçekten almaya değer mi diye merak ettim. gamepass iyi ama oyun benim olsun istiyorum, bazen karıştırmak istiyorum kafa dağıtmak için. ama gerçekten pahalı ya. olmazsa gamepass alayım, 100 TL civarı düşerse o zaman satın alayım.
4 harita ve araba sesleri olarak daha iyi ikisinide deneyimlemiş olarak diyorum. 5 te araba sesleri yapay geldi bana 4'e nazaran. Grafik olarak elbette 5 daha iyi ama 4 te alt kalır değil oda çok iyi özellikle gece3 aylık gamepass aldım 40 TL ye forza 5 i yükleyeceğim. nasıl aldın diyenlere kod aldım satanlardan