Forza Horizon 5 oynayanlara bir soru

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Arkadaslar siz bu oyunda nasil para kazaniyorsunuz? 4.oyunda al satla ben de cok kazandim ama bu oyunda o sistem de farkli, nasil kolayca para kazanabilirim?

Oyunun bütün yarışlarını yaparak, Etkinliklere girerek şu an 10m yaptım ben. Seninde dediğin gibi al sat yaparak yarısını yapabildim.

Oyunun bütün yarışlarını yaparak, Etkinliklere girerek şu an 10m yaptım ben. Seninde dediğin gibi al sat yaparak yarısını yapabildim.
Peki baska yontem var midir? Cunku 4. oyunda sirf al sat ile gunde 30mn kasabiliyordun, o kadar hizli olmasa da onun yerini tutacak bi sistem olmasi lazim

Peki baska yontem var midir? Cunku 4. oyunda sirf al sat ile gunde 30mn kasabiliyordun, o kadar hizli olmasa da onun yerini tutacak bi sistem olmasi lazim
1 saatlik yarış ve onun arabasını alman gerekiyor. Onu aldığında 1 saatlik yarış sonunda 1m'a yakın para veriyordu sanırım ama tam emin değilim. Bu videoyuda yaklaşık 5-6 ay önce görmüştüm.

Arkadaslar siz bu oyunda nasil para kazaniyorsunuz? 4.oyunda al satla ben de cok kazandim ama bu oyunda o sistem de farkli, nasil kolayca para kazanabilirim?
haftalik gorevleri yap surekli çark geliyor. Oyunda hiç para sıkıntısı çekmedim.

Araçları dere tepe sür, otobanda karşı şeritte puanlar kazanıp çark çevir. Araç ve para şansı kazan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,469
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri