Neler Yeni

Forza horizon 5 yazım banı

Reaksiyon skoru
21
selam ben forza horizon 5 oynuyordum ve ban yedim neden yedim anlamadım hileye izin verilmeyen modifiye adında
1746030761789.png

yazılım banı yazıyor aslında ban yiyen hesabım önceki hesabım'dı pc format atsam ban kaldırılır mı diye düşünüyorum be önceki hesabım çalınmıştı oyunda hile açanlardan biri çalan kişilerden biri kesin sonra steam üzerinden oyunu aldım yükledim hesaba girdiğimde 1.254 seviye idi 800.000.000 CR vardı bu hile benle alakası yok sonra yeni microsoft hesabı açtım o hesaptan girim dedim ve hiç bir şekilde çevrim içi girilmiyordu format atsam düzelir'mi diye düşünüyorum sizce düzelir mi?

Cihaz banı yemişsin cihazı tanımış. Cihazı nerden tanıyor bulmak lazım illaki çözümü vardır ama araştırmak lazım. Bence önce bir mac adresini değiştirmeyi dene

selam ben forza horizon 5 oynuyordum ve ban yedim neden yedim anlamadım hileye izin verilmeyen modifiye adındaAlıntıyı görüntüle
yazılım banı yazıyor aslında ban yiyen hesabım önceki hesabım'dı pc format atsam ban kaldırılır mı diye düşünüyorum be önceki hesabım çalınmıştı oyunda hile açanlardan biri çalan kişilerden biri kesin sonra steam üzerinden oyunu aldım yükledim hesaba girdiğimde 1.254 seviye idi 800.000.000 CR vardı bu hile benle alakası yok sonra yeni microsoft hesabı açtım o hesaptan girim dedim ve hiç bir şekilde çevrim içi girilmiyordu format atsam düzelir'mi diye düşünüyorum sizce düzelir mi?
Cihaz bani diyor format atsanda gitmez.

(Sayılı gün çabuk geçer)

Cihaz banı yemişsin cihazı tanımış. Cihazı nerden tanıyor bulmak lazım illaki çözümü vardır ama araştırmak lazım. Bence önce bir mac adresini değiştirmeyi dene
windows kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz bani diyor format atsanda gitmez.

(Sayılı gün çabuk geçer)
anakart değişse geçer bence dimi çünkü bios okur ban

25 yıl ban yemişsin . ne yaptın adamlara

25 yıl ban yemişsin . ne yaptın adamlara
knk ben bir şey yapmadım önceki xbox hesabım çalındı çalan kişi hile yapmış hesabı geri aldım ve steam üzerinden de oyunu aldım hesaba girince seviyem ve param çok çok farklıydı yeni hesap açtım ama cihaz banı yemişim format ile düzelirmi diye düşünüyorum

kardeş o işi destekle çözmeye çalış eğer çözebilirseler yani.

Geri