Neler Yeni

Yardım FORZA HORİZON 5 YENİ BAŞLADIM PARA YOK

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Kolay gelsin arkadaşlar hayırlı günler
sadece 2021 audi rs7 aracını almak istiyorm daha yeni başladım oyuna 4 5 tane araç açık oyunun verdiği
hem para yok hemde tıkladıgım zaman etkinlik bilmem ne cart curt dior kolay yoldan nasıl para kasabilirm
ve aracı nasıl açabilirm
birde yotubeden bir sürü video izledim adamların gittiği yerler bende açık değil
yardımcı olursanız iyi olur şimiden teşekkürler

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet KAvalcı
tümsek yerlerde ya da otobanda ters yönde giderek puan kas.
çark açıyorsun. ya araç ya da para çıkarabiliyorsun.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tümsek yerlerde ya da otobanda ters yönde giderek puan kas.
çark açıyorsun. ya araç ya da para çıkarabiliyorsun.
nasıl yani mesela sağda değilde solda giderek puamı geliyor durduk yere

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Kolay gelsin arkadaşlar hayırlı günler
sadece 2021 audi rs7 aracını almak istiyorm daha yeni başladım oyuna 4 5 tane araç açık oyunun verdiği
hem para yok hemde tıkladıgım zaman etkinlik bilmem ne cart curt dior kolay yoldan nasıl para kasabilirm
ve aracı nasıl açabilirm
birde yotubeden bir sürü video izledim adamların gittiği yerler bende açık değil
yardımcı olursanız iyi olur şimiden teşekkürler
hocam sahibinden gibi araba al sat yapabilirsin. Alt tier bi arabayı modifiyelerle beraber üst tier yapıp satabilirsin

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
hocam sahibinden gibi araba al sat yapabilirsin. Alt tier bi arabayı modifiyelerle beraber üst tier yapıp satabilirsin
ne yalna söyleyeyim çok bi bilgim yok videoların felanda izlemedim reis öğrenmem gerkene çok şey var bu oyuna detaylı bi inceleme yapmak lazım başka birinin araba hediye etmesi gibi bişy yokmuki bu oyunda

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
ne yalna söyleyeyim çok bi bilgim yok videoların felanda izlemedim reis öğrenmem gerkene çok şey var bu oyuna detaylı bi inceleme yapmak lazım başka birinin araba hediye etmesi gibi bişy yokmuki bu oyunda
valla hocam ilk çıktığında 1 ay kadar oynadım. direksiyon seti olmayınca sarmadı. daha çok al sat yapmak ilgimi çekmişti. her arabayı deneyip sahip olunca bırakmıştım. al sat yaparak 2 günde her arabayı alacak seviyeye gelebiliyorsun

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
valla hocam ilk çıktığında 1 ay kadar oynadım. direksiyon seti olmayınca sarmadı. daha çok al sat yapmak ilgimi çekmişti. her arabayı deneyip sahip olunca bırakmıştım. al sat yaparak 2 günde her arabayı alacak seviyeye gelebiliyorsun
reis şimdi hediye kutus varmış orda hediyeler gelmiş hepsini aldım 4 araçtan 24e felan çıktı aralarında bugattide var 3milyn cr miş şmdi bunu satabiliyozmu mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,125
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom