Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Steam premium edition max fiyatı 350 diyorum
2200g kullanıyodun glb biz oynıyabilirmiyiz sence ?Gelir sanırım.
evet hem de ilk çıktığı güngamepass'e gelecek miydi ?
Bu sistem kadar güzel bir sistem yok ya . 30 TL ye 400 Tl'lik oyunu oyna missevet hem de ilk çıktığı gün
Valla beleş ya bildiğin GamePass baya iyi .Bu sistem kadar güzel bir sistem yok ya . 30 TL ye 400 TL'lik oyunu oyna miss
ama 1 ay 30 TL'ye oynuyorsun olsun yine de yanında trilyon tane oyun veriyorBu sistem kadar güzel bir sistem yok ya . 30 TL ye 400 TL'lik oyunu oyna miss
Microsoft kazıklığı işte Steam de daha az fiyatlı olurMaşallah 470 TL ben üstüne para ekleyip kendime ekipman alırdım açıkçası bence çok pahalı
Game pass e getiriyorlarmış çıkar çıkmaz.Microsoft kazıklığı işte Steam de daha az fiyatlı olur
1 ay 30 tl ama 1 yıl üye olsan 360 TL eder. Bu oyunun fiyatı zaten 470 TL. Ve dediğin gibi yanında bir sürü de oyun var.ama 1 ay 30 TL'ye oynuyorsun olsun yine de yanında trilyon tane oyun veriyor
yani bence de gamepass daha mantıklı hem aylık 30tl makul bir fiyatGame pass e getiriyorlarmış çıkar çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay 30 TL ama 1 yıl üye olsan 360 TL eder. Bu oyunun fiyatı zaten 470 TL. Ve dediğin gibi yanında bir sürü de oyun var.