Öneri Forza Horizon 5'te nasıl para kasılır?

traviss

80+
Reaksiyon skoru
120
daha öncesinde FH4 oynuyordum ve o oyunda Cheat Engine uygulamasına bir şey yazıp değerli arabaları açabiliyordunuz. FH5'i yeni yükledim ban yedirmeyen hile veya glitch var mı?

daha öncesinde FH4 oynuyordum ve o oyunda Cheat Engine uygulamasına bir şey yazıp değerli arabaları açabiliyordunuz. FH5'i yeni yükledim ban yedirmeyen hile veya glitch var mı?
cheat engine fh4 te ban yedirtmedimi ya

Lamborghini Sesto elemento Forza edition modeli olması lazım bunu ucuzdan alıp pahalıya satarak yapabilirsin

belirli araçları almazsan hayır
kriterler neler bende yapayım bari 15milyon cr var ama sahne arkasındaki bazı arabaları almak istiyorum sırf foto çekmek için :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lamborghini Sesto elemento Forza edition modeli olması lazım bunu ucuzdan alıp pahalıya satarak yapabilirsin
hiçbir dlc yok bende bu beleş sürümde alınabiliyor değilmi

Kanka hileyle uğraşma itemsatışta 50 milyon CR 30 TL git ordan al ben aldım oldu

30 liraya nasıl 50 milyon cr veriyorlar be. üstelik bu 50 milyonu nasıl veriyor adam sana
Oyun hakkında bilgin yok galiba, müzayedeye araç koyuyosun 50 milyona adam alıyor oluyo bitiyo

Oyun hakkında bilgin yok galiba, müzayedeye araç koyuyosun 50 milyona adam alıyor oluyo bitiyo
fh4 te öyle yapıyorlardı 10 milyon 20 milyon alıp satıp fh5 te belki başka yöntem vardır diye sormak istedim

hesap.com.tr de uygun fiyata bu tür hizmetler var, gta 5 için aldım banlanmadım, denenebili makul fiyatlar.

fh4 te öyle yapıyorlardı 10 milyon 20 milyon alıp satıp fh5 te belki başka yöntem vardır diye sormak istedim
Yok kral dediğim yöntemle oluyor fh5 de, hile açıp hem virüs sokmayın cihazınıza gidin 30 lira verin dediğim yöntemle

Ben zamanında sıkılmıştım kendim kasmaktan. Bir hilesi vardı onun. Oyunu offlinea alıp interneti kesince yaparsan bir şey olmuyordu. Sadece o bile para değil çark hilesiydi. Bi arkadaşım kendine 10000 tane 3lü çark basmıştı mesela milyar parası olmuştu artık. Araştırın isterseniz. Sorumluluk bana ait değildir.

Yok kral dediğim yöntemle oluyor fh5 de, hile açıp hem virüs sokmayın cihazınıza gidin 30 lira verin dediğim yöntemle
fh4 te cr ye ihtiyacım yokta şu sahne arkasındaki arabaları almak istiyorum ya kolay yöntemi yokmu bunun bi kere mevsim etkinliklerini falan yaptım öyle alabilmiştim bir tane ama uzun sürüyor öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri