Öneri Forza Horizon 5'te nasıl para kasılır?

fh4 te cr ye ihtiyacım yokta şu sahne arkasındaki arabaları almak istiyorum ya kolay yöntemi yokmu bunun bi kere mevsim etkinliklerini falan yaptım öyle alabilmiştim bir tane ama uzun sürüyor öyle
Müzayedeye bak, fh4 de yoktu galiba ama müzayede.

kriterler neler bende yapayım bari 15milyon cr var ama sahne arkasındaki bazı arabaları almak istiyorum sırf foto çekmek için :D
internette vardı kanka hiç hatırlamıyorum yapalı 4-5 sene net olmuştur.
Tek hatırladığım Owen's mclaren almaman o direk perma ban atıyor

sizde fh4 ü bilmiyorsunuz galiba hocam tabikide var müzayede ama bazen istediğim arabayı koyan olmuyor
Ben sadece fh5 oynuyorum, forza serisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizde fh4 ü bilmiyorsunuz galiba hocam tabikide var müzayede ama bazen istediğim arabayı koyan olmuyor
Ama hile felan açma hem ban yiyebilirsin hem bilgisayarına trojen backdoor gibi virüsler girer

internette vardı kanka hiç hatırlamıyorum yapalı 4-5 sene net olmuştur.
Tek hatırladığım Owen's mclaren almaman o direk perma ban atıyor
anladım teşekkürler

Ben sadece fh5 oynuyorum, forza serisinde

Ama hile felan açma hem ban yiyebilirsin hem bilgisayarına trojen backdoor gibi virüsler girer
çokta bulaşmaya değmez o zaman

daha öncesinde FH4 oynuyordum ve o oyunda Cheat Engine uygulamasına bir şey yazıp değerli arabaları açabiliyordunuz. FH5'i yeni yükledim ban yedirmeyen hile veya glitch var mı?
yt de bazı buglu yarışlar var onlardan para kazanılıyor videosu var zaten ben o yarışlardan para yapmıştım en son 600m cr falan vardı üstünde bide vip aldım oyunda 100tl bişey 2 kat para veriyordu rahat rahat kasıyordum

anladım teşekkürler

çokta bulaşmaya değmez o zaman
Düşün bi adam oyunu hackleyebiliyorsa bir yazılımla senin bilgisayarına neler yapmaz

yt de bazı buglu yarışlar var onlardan para kazanılıyor videosu var zaten ben o yarışlardan para yapmıştım en son 600m cr falan vardı üstünde bide vip aldım oyunda 100tl bişey 2 kat para veriyordu rahat rahat kasıyordum
link varmı videonun

kriterler neler bende yapayım bari 15milyon cr var ama sahne arkasındaki bazı arabaları almak istiyorum sırf foto çekmek için :D

hiçbir dlc yok bende bu beleş sürümde alınabiliyor değilmi
Alınabiliyor ya sıkıntı yok

Cevap veren herkese teşekkür ederim 🥰

yabancı yutubırları izleyip hle yapabilirsin ben yaptım 20m lik araçlardan 60 tane felan çektim, müzayedeye koyup satıp para alıyosun
bu hlenin olayıda şu sen ucuz drift arabası alıyo gibi yapıyosun ama sana 20m lik araç veriyor

daha öncesinde FH4 oynuyordum ve o oyunda Cheat Engine uygulamasına bir şey yazıp değerli arabaları açabiliyordunuz. FH5'i yeni yükledim ban yedirmeyen hile veya glitch var mı?
fixlendimi bilmiyorum ben bunla yapmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,162
Üyeler
184,271
Son üye
Yet441936
Geri