Forza Horizon Ultimate edition

Bunun doğru olduğunu düşünüyorum, bazı oyunlarda böyle durumlarla karşılaştığımız olmuştu. Fakat klavye ile zevk alamama konusu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Klavye ile de direksiyon kadar zevk vermese bile kesinlikle Forza Horizon 4 gibi kaliteli simülasyon deneyimi sunan bir oyunda her türlü zevk alıyorum.
sizlerin vermiş olduğu bilgilerle oyunu şimdi alıp indireceğim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu oynama süreniz 2 saati geçmemeli ve satın alım yaptığınız tarihten itibaren 14 gün geçmemeli.
kredi kartına yada hesap kartına iade yapılabiliyor mu

sizlerin vermiş olduğu bilgilerle oyunu şimdi alıp indireceğim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim
İade etme hakkının 2 saat sürdüğünü unutma, ayrıca oyun XBOX Game Pass üzerinde de bulunuyor. Ben bu platforma üye olup oynamayı tercih ediyorum çünkü yanında gayet tatmin edici oyunlar sunuyor. Bilginiz olsun. Umarım istediğiniz keyfi alırsınız, iyi eğlenceler.

kredi kartına yada hesap kartına iade yapılabiliyor mu
Dedim ya zaten yukarda, ben ön ödemeli karta iade aldım. (İninal)
Kredi kartına ve banka kartına da oluyordur herhalde.

Açıkçası iade konusunda net bir bilgiye sahip değilim fakat daha önceki iade işlemlerimde "Karta iade" ve "Steam cüzdanına bakiye olarak iade" şeklinde 2 seçenek sunuluyordu. Ben Steam cüzdanı seçeneğini seçtiğim için karta iade kısmını bilmiyorum fakat İninal'e de geri ödeme yapabileceğini düşünüyorum.

oyun çok sorunlu az önce 15 dakka yarışa girmeyi bekledim en son alt f4 çektim umarım düzeltirler
Ağa oyun yeni olduğu için olabilir küçük problemler bunlar

Forza alcaksan klavyede zevk verir ama en zevk vereni gamepaddir biraz para biriktirip f310 almanızı tavsiye ederim

Forza alcaksan klavyede zevk verir ama en zevk vereni gamepaddir biraz para biriktirip f310 almanızı tavsiye ederim
oyun yeni derken?

bu önermiş olduğunuz gamepad eğer iyiyse bunuda alabilrim

Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu bunu alsam bilgisayarda kullanabileceğimi gördüm bunu alıp oyunun keyfini sürmeyi düşünüyorum​

Son düzenleme:
oyun yeni derken?
Steam çıkan oyunlar hep öyle oluyor sonra duzeliyor

F
bu önermiş olduğunuz gamepad eğer iyiyse bunuda alabilrim

Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu bunu alsam bilgisayarda kullanabileceğimi gördüm bunu alıp oyunun keyfini sürmeyi düşünüyorum​

F310 tavsiye ederim

arkadaşlar online oynamak için bu paketimi almalıyız birde alıp oynayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba
en iyisi gamepass sorunsuzdu daha ucuzdu bide 3 aylık kart bulursanız direkt

arkadaşlar online oynamak için bu paketimi almalıyız birde alıp oynayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba
DLC gibi farklar vardır muhtemelen. Online standartta da var.

Geri