Fotoğraf makinesi hakkinda

İlk defa fotoğraf makinesi alacağım almışken şunu alayım diyorum https://fujifilmshop.com/katalog/urun/fujifilm_x-t30ii_siyah__xc15-45mm_kit sizce mantıklı mı. Hayatımda hiç kullanmadım ama iyi bir adim atarak başlamak istiyorum. İnsanları ve gezdiğim yerleri çekeceğim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Açıkçası bende almayı düşünüyorum fakat evde kenarda mesela iphone 13 var.Onun kamerasıyla bir fotoğraf makinesi kamerası aynı derecede olabilir mi bidaha para vermemek açısından

Açıkçası bende almayı düşünüyorum fakat evde kenarda mesela iphone 13 var.Onun kamerasıyla bir fotoğraf makinesi kamerası aynı derecede olabilir mi bidaha para vermemek açısından
Kesinlikle aynı değil ancak Iphone'ların da kamera kalitesi çok yüksek. Yani profesyonel işler değil de amatör işler ile ilgileniyorsanız gerek olduğunu sanmıyorum fotoğraf makinesine. Vlogger bir arkadaşım var kendisi telefon kamerasını kullanıyor 2 yıldır.

Fotoğraf makinesi profesyöneller içindir telefon kamerasını anı olsun vs diye kullanırsınız ve kesinlikle makine ile aynı derecede olamaz

Ben genelde şu mantığa sahibim sosyal medyaya girebilen bir telefon yeterli. Gidip te iPhone almak yerine 10 15 bin TL bandında bir telefon aldım kalan para ile de bı fotoğraf makinesi almak istiyorum bu mantık ile bakıyorum olaya.

Geri