Neler Yeni

Fotoğraf Nasıl Çıkartabilirim?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dostlar iyi günler pek bir bilgim yok o yüzden buraya konu açmak istedim yarın bir yere fotoğraf çıkartmaya gitmem gerekiyor bu benim arkadaşlarımla çekilmiş telefonda ki bir fotoğrafım bunu nerden nasıl çıkartabilirim

Batuhan5356

80+ Silver
Dostlar iyi günler pek bir bilgim yok o yüzden buraya konu açmak istedim yarın bir yere fotoğraf çıkartmaya gitmem gerekiyor bu benim arkadaşlarımla çekilmiş telefonda ki bir fotoğrafım bunu nerden nasıl çıkartabilirim
Fotoğrafçıya git çıkart :)

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....

İstersen Fotoğrafçı'da çıkartabilirsin.

İstersen internet üzerinden fotoğraf çıkartan yerler mevcut. Sosyopix gibi buradan sipariş verip kargoyla size gelebilir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen Fotoğrafçı'da çıkartabilirsin.
İstersen internet üzerinden fotoğraf çıkartan yerler mevcut. Sosyopix gibi buradan sipariş verip kargoyla size gelebilir.
Fotoğrafçıya git çıkart :)
Ben bizim kırtasiyede çıkarttırıyorum fotoğrafları. Şarj kablosuyla bilgisayara atıyor oradan da yazıcı yardımıyla çıkartıyor.
Fotoğrafçıdan çıkartabiliyorsam güzel olur çünkü kargolamayada gideceğim teşekkürler bilgiler için

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Fotoğrafçıdan çıkartabiliyorsam güzel olur çünkü kargolamayada gideceğim teşekkürler bilgiler için

O zaman direk SOSYOPİX'ten çıkartın. Direk Kargoya versinler istediğiniz adrese :)

Oturduğunuz yerden halledebilirsiniz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman direk SOSYOPİX'ten çıkartın. Direk Kargoya versinler istediğiniz adrese :)

Oturduğunuz yerden halledebilirsiniz.
Fotoğrafı alıp direk oraya yollamayacağım fotoğrafla beraber başka bir şey yollayacağım için direk yollayamam :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kırtasiyeye gidip "fotoğraf kağıdı"na çıktı aldırabilirsin. Bu işlemi kırtasiyede 1 TL ye yaparsın. Fotoğrafçıda 5 TL.

Top Bottom