Yardım Fotoğraflarımı fiziksel olarak nerede yedekleyebilirim?

Reaksiyon skoru
95
Merhabalar. Google fotoğraflara her ay ödeme yapmaktan bunaldım ve en azından büyük hacimli videolarımı, fotoğraflarımı depolayabileceğim bozulma riski çok düşük olan bir depolama arıyorum.
Hızlı olmasına gerek yok hatta yükleme saatler bile sürebilir asıl aradığım şey fiyat olarak uygunluk ve güvenlik.
Ne almalıyım? Yanında telefona ve bilgisayara bağlamak için ne tür kablolar almam gerekir?
Bir de şunu sorayım diyelim ki aldım, telefona bağladım oradan bilgisayara bağladım sonrasında bu durumda bilgisayara virüs bulaşma riski olur mu? Çünkü öncesinde telefona bağlamıştım. Virüs bulaşma riski korkutuyor beni. Ayrıca telefona illa ki bağlamak zorunda değilim sadece pc'de olur. Teşekkürler şimdiden

Ayrıca bilen hocalarımdan da şu konuda fikir almak istiyorum. Diyelim ki aldım, ailemin telefonlarından büyük videoları depoladım. Sadece video türünce yahut foto. Bu durumda yine bir virüs alışverişi riski bulunuyor mu?

Taşınabilir disk al.
Veya CD sürücü bulabilirsen al ve yeniden "yazılamazzzz" DVD'lere yazdır.

Hocam benim tavisyem m2 ssd al ardından ss kutusu ve type a type c dönüştürücü al bu şekilde hem bilgisayarda hem telefonda ssdni kullanabilir aktarım yapabilirsin

Benzer bir kombinasyonla çok önemli verilerimi yedekliyorum. SSD kırılmadıktan sonra verilerin sağlam bir şekilde saklanır. Kutusu çok küçük ve taşıması inanılmaz rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri