Neler Yeni

Fotoğraftaki kombinin parçalarını Türkiye içerisinde nereden bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Screenshot_7.png

Dostlar fotoğraftaki kombini çok beğendim ama parçalarını bir türlü bulamıyorum, çantaya gerek yok ve ayakkabıyı bulabildim ama diğerlerini bir türlü çözemedim.
Pantolonu da bulabilirim diye düşünüyorum ama şu sweati bi türlü bulamadım yardım edebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Orjinal olmayabilir veya vintage olabilir. Vintage Nike sweat diye aratırsan TR'de satanlardan belki buna benzerini bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal olmayabilir veya vintage olabilir. Vintage Nike sweat diye aratırsan TR'de satanlardan belki buna benzerini bulabilirsin.
Usta linçlenir miyim bilmiyorum da orjinal olmasına gerek yok, keşke orjinale imkan olsa.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Usta linçlenir miyim bilmiyorum da orjinal olmasına gerek yok, keşke orjinale imkan olsa.
Orjinal Nike kazaklar zaten fazla pahalı. Trendyolda vs. güzel çakmalar olabiliyor. En iyisi İnstagramdaki vintage sayfalarına bak oralarda bu tarz çok bulursun, çok da pahalı olmaz.

Zechion

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Dostlar fotoğraftaki kombini çok beğendim ama parçalarını bir türlü bulamıyorum, çantaya gerek yok ve ayakkabıyı bulabildim ama diğerlerini bir türlü çözemedim.
Pantolonu da bulabilirim diye düşünüyorum ama şu sweati bi türlü bulamadım yardım edebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi?
Tişört vintage nike, vintage dükkanlarında vardır. Pantolon için ise benzer renk skalasında kargo veya baggy alabilirsiniz.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hacı linçlemeyiz ama zararlı be onu giyeceğine git defactodan daha kaliteli en azından sağlıklı bir şey al sonra çok sıkıntı çıkarır

Top Bottom