Foxconn G31MXP Bios ve Format sıkıntısı

marleynn

80+
Reaksiyon skoru
41
Selam Gençler. Foxconn G31MXP anakartımın son sürüm bios programını bulamıyorum elinizde bilgi varsa bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Bir başka sorun ise arkadaşlar Usb takınca pc formata giremiyor tamamen donuyor açılış ekranında kilitleniyor yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi geceler

Selam Gençler. Foxconn G31MXP anakartımın son sürüm bios programını bulamıyorum elinizde bilgi varsa bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Bir başka sorun ise arkadaşlar Usb takınca PC formata giremiyor tamamen donuyor açılış ekranında kilitleniyor yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi geceler
bende bi ara karşılaşmıştım o sorunla hatta aynı anakart vardı elimde bios denemedim hiç bios atarsan düzelir belkim düzelmez ise çöp :)

bende bi ara karşılaşmıştım o sorunla hatta aynı anakart vardı elimde bios denemedim hiç bios atarsan düzelir belkim düzelmez ise çöp :)
Kanka bios sürümünü güncelledim ama en son veriyonu mu emin değilim güncelledikten sonra yine donuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,879
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri