evet hocam ben fiyatı antalyaya göre koydum 2.5dan aşa satmayı düşünmüyorum ama2300tlden 1 kuruş fazla etmeyecek bir kart. rx580 ile aynı güçte bir kart.
istediğiniz fiyattan koyabilirsiniz kimse karışamaz ama o fiyata almak salaklıktan başka bir şey değil. trendyol pclere 10-15k fiyat çekenlerden farkınız yok.evet hocam ben fiyatı antalyaya göre koydum 2.5dan aşa satmayı düşünmüyorum ama
hayırlı olsun hocam şimdidenhocam bendeki karta gore kiyaslayinca 5500xt almak cok sacma oluyor cunku bendeki kart 5500xt den cok fps aliyor ama 5600xt bulursam alirim ucuza
çok alakasız bir benzetme trendyol kimseyi zorlamıyorum pazarlığa açığım zatenistediğiniz fiyattan koyabilirsiniz kimse karışamaz ama o fiyata almak salaklıktan başka bir şey değil. trendyol pclere 10-15k fiyat çekenlerden farkınız yok.
onlar da kimseyi zorlamıyor. bilgisiz insanlara fahiş fiyattan ürün satıyor.hayırlı olsun hocam şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok alakasız bir benzetme trendyol kimseyi zorlamıyorum pazarlığa açığım zaten
ben fahiş fiyattan mı satıyorum rx 580 ile aynı performansa sahipse aynı parayada satıyorum kartım temiz ve hiçbir sıkıntısı yok 580den daha az watt çekiyor ve daha sorunsuz(yazılım) üste çıkmak yerine kapatalım konuyu adam ekran kartı tavsiyesi istiyor kart önerin lütfenonlar da kimseyi zorlamıyor. bilgisiz insanlara fahiş fiyattan ürün satıyor.
rx580 fiyatına satıyorum diyorsun 3000tl mi fiyatları ? yazılımı daha sıkıntısız diyorsun güldürme. rx5600xt kullanmasam dediğine inanacağım.ben fahiş fiyattan mı satıyorum rx 580 ile aynı performansa sahipse aynı parayada satıyorum kartım temiz ve hiçbir sıkıntısı yok 580den daha az watt çekiyor ve daha sorunsuz(yazılım) üste çıkmak yerine kapatalım konuyu adam ekran kartı tavsiyesi istiyor kart önerin lütfen
ben kartımı 5600 ile kıyaslamadım dengi değil ztn temiz 580ler en az 2.5dan başlıyor kutulu faturalı siz istediğiniz kartı alabilirsinizrx580 fiyatına satıyorum diyorsun 3000tl mi fiyatları ? yazılımı daha sıkıntısız diyorsun güldürme. rx5600xt kullanmasam dediğine inanacağım.
dediğin gibi burada kart önerisi istiyor arkadaş bana kartınızı satın demiyor. 2.el kategorisi değil burası. kaldı ki ürününün ederini ve sorunlarını bilmiyorsun.ben kartımı 5600 ile kıyaslamadım dengi değil ztn temiz 580ler en az 2.5dan başlıyor kutulu faturalı siz istediğiniz kartı alabilirsiniz
haklısın iyi akşamlardediğin gibi burada kart önerisi istiyor arkadaş bana kartınızı satın demiyor. 2.el kategorisi değil burası. kaldı ki ürününün ederini ve sorunlarını bilmiyorsun.