Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,298
Bütçem belli değil ama 20k falan olacaksa 6 ay taksit ŞART ama 20k üstünü istemiyorum öğrenciyim . Geçen sene bu zamanlar S9 FE almıştım YKS için aşırı memnundum ders çalışmıyorken de dizi izlerdim. Kalemi çok iyi,şarj süresi de iyiydi. Tek eksisi uzun sürede şarj oluyordu. Birkaç aydır dizi dışında pek kullanmadığımdan kardeşime verdim ders çalışıyor. Ben de tekrar ihtiyaç duydum.
Android ZORUNLU ipad istemiyorum
2. el KESİNLİKLE olmayacak
Kalem olması ZORUNLU
Huawei istemiyorum S9 FE alırken de vazgeçmiştim saçma microg gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Klavye gereksiz.
Kesinlikle 60hz ekran istemiyorum min 90hz

S9 FE'den düşük özelliklere sahip istemiyorum
Aklımda s10fe plus var.

S9 kasım indirimleriyle o 20k altına düşer diye tahmin ediyorum

S9 kasım indirimleriyle o 20k altına düşer diye tahmin ediyorum
s9 biraz eski kaçmıyor mu? Bir de 3 haftada aşırı yükselmiş fiyatı ne oldu üretimi falan mı durdu?

s9 biraz eski kaçmıyor mu? Bir de 3 haftada aşırı yükselmiş fiyatı ne oldu üretimi falan mı durdu?
Resmi satıcılar stoğu çekmiştir belki kasımda satarız diye, adam gibi satan kalmamış. Eski kaçmıyor mu işine bakmam ben, donanımına bakarım, oled ekranlı, güzel işlemcili gayet iş görür bir tablet bence.

Resmi satıcılar stoğu çekmiştir belki kasımda satarız diye, adam gibi satan kalmamış. Eski kaçmıyor mu işine bakmam ben, donanımına bakarım, oled ekranlı, güzel işlemcili gayet iş görür bir tablet bence.
20k'ya düşüp 6 taksit olursa alabilirim anca. Ayda max 3-4k verebilirim çünkü.

20k'ya düşüp 6 taksit olursa alabilirim anca. Ayda max 3-4k verebilirim çünkü.
Bence indirime girebilir ya bekleyebilirsin, büyük ekran gibi özel bir isteğin yoksa, s10fe+'dan daha alınası duruyor donanım olarak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bence indirime girebilir ya bekleyebilirsin, büyük ekran gibi özel bir isteğin yoksa, s10fe+'dan daha alınası duruyor donanım olarak.
1761811978432.webp

amoled diyor ekrana

S10fe+ tft kullanıyor, ayrıca işlemcide falan da s9 daha iyi, o yüzden öneriyorum zaten. Yazılım ikisinde de samsung olduğu için donanıma bakıp karar vermek lazım, onda da s9 önde duruyor. S10fe+'ı sadece büyük ekran istiyor olsam alırdım. Ha bir de bir iki yıl fazla güncelleme alır, ne kadar umursarsan onu da.

S10fe+ tft kullanıyor, ayrıca işlemcide falan da s9 daha iyi, o yüzden öneriyorum zaten. Yazılım ikisinde de samsung olduğu için donanıma bakıp karar vermek lazım, onda da s9 önde duruyor. S10fe+'ı sadece büyük ekran istiyor olsam alırdım. Ha bir de bir iki yıl fazla güncelleme alır, ne kadar umursarsan onu da.
Şu an 1.sınıfım 4ün sonuna kadar kullanacam garanti. Kalemleri aynı mı bir de ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ekran takıntım yok en az 11 inç olsun yeter. FE'de ekranı 2ye bölüp kitap+video açınca tam yetiyordu. Masamda şarja takacam bir de mecburen priz yok 11 inç tam sığar gibi.

Şu an 1.sınıfım 4ün sonuna kadar kullanacam garanti. Kalemleri aynı mı bir de ?
Bildiğim kadarıyla aynı, 11 serisinde altıgen yeni kaleme geçmişlerdi

• Beğen
s11 de baya iyi duruyor ama yeni olduğundan 29dan 20ye düşmez herhalde
Abartma :D Zaten lansmanda çok daha yüksek çıkış yaptı 29 bile düşük seviyeler bunun için, belki birkaç bin iner o kadar ya. Belki öğrenci indirimi vardır 25 falan oluyodur bi bak sen yine de.

• Beğen
Abartma :D Zaten lansmanda çok daha yüksek çıkış yaptı 29 bile düşük seviyeler bunun için, belki birkaç bin iner o kadar ya. Belki öğrenci indirimi vardır 25 falan oluyodur bi bak sen yine de.
düz s10 yok galiba bulamadım ona da bakacaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri