Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

Öğrenci mağazasında 26K ya veriyorlar 128GB olanını, oraya çıkarım dersen alınır yoksa daha düşmez gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da herkes ısrarla iPad al android pişman eder diyor şuanki cihazım da iPad ama memnun değilim kararsız kaldım bende o yönden.
ben s9fe kullandım kardeşime verdim çok memnundum tek 1 sorun yaşamadım

ben s9fe kullandım kardeşime verdim çok memnundum tek 1 sorun yaşamadım
Valla ben 12K ya S10 Lite (S9 FE nin aynısı sayılır) ya da Honor Pad 9 düşünüyordum ama o kadar para veriyorsun 7K daha ver 19K ya iPad al diyen çok oldu, paran yetmezse de indirim bekle 16K ya düşer dediler bilmiyorum ne yapacağımı…

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Valla ben 12K ya S10 Lite (S9 FE nin aynısı sayılır) ya da Honor Pad 9 düşünüyordum ama o kadar para veriyorsun 7K daha ver 19K ya iPad al diyen çok oldu, paran yetmezse de indirim bekle 16K ya düşer dediler bilmiyorum ne yapacağımı…
19klık olan ipadde kalem yok. s10 lite'a bakmadım ama dediğin gibi s9 fe'nin aynısıysa alınır 12kya. Ben de geçen sene bu zamanlar s9 fe'yi 11 küsüre almıştım.

Valla ben amazon depodan 16.5 s9 çektim ama kaleni yok tek kötü yanı o
Neyse 1ay geçerli iade var indirim olursa iade edip başka modele geçebilirim

honor magic pad 2 - 25k filan mı ne her şeyi dopdolu be oled ekran
Ama oledlerde de yanma sorunu var

Valla ben amazon depodan 16.5 s9 çektim ama kaleni yok tek kötü yanı o
Neyse 1ay geçerli iade var indirim olursa iade edip başka modele geçebilirim

honor magic pad 2 - 25k filan mı ne her şeyi dopdolu be oled ekran
Ama oledlerde de yanma sorunu var
Depo 2.el falan düşünmüyorum

hocam bende 20 k ya kadar tablet bakıyorum samsung s10 fe vey fe plus fena değil samsungun verdiği bir güvende var cihazlar artık eskisi gibi değil honoru merak ediyorum ama oda olsa magic2 isterdim oda 26 k civarı samsung s10 tabletin düz modeli yok plus ve ultra var eğer ekran sorun değilse lenovo legion var 8.8 inc 23 k oda

• Beğen
hocam bende 20 k ya kadar tablet bakıyorum samsung s10 fe vey fe plus fena değil samsungun verdiği bir güvende var cihazlar artık eskisi gibi değil honoru merak ediyorum ama oda olsa magic2 isterdim oda 26 k civarı samsung s10 tabletin düz modeli yok plus ve ultra var eğer ekran sorun değilse lenovo legion var 8.8 inc 23 k oda
Küçük ekran olmaz. Aynı anda video ve pdf açacam

s10 fe plus kovalayabilirsin hocam bende s9 fe plus kullanmıştım. beni üzen tek taraf tft ekran olması tabi kötü değil ama keşke tft olmasaymış, aynı zamanda bende 45 wat sarj aleti vardı 1 saatta sarjı 60 70 doluyor ve bayada gidiyordu bende samsung s10 fe kovalıyorum

• Beğen
Huawei Matepad 11,5 2025 al google açman için uğraşacağın bir şey yok,kalemi de çok iyi.

• Beğen
Huawei Matepad 11,5 2025 al google açman için uğraşacağın bir şey yok,kalemi de çok iyi.
Valla s9fe alacağım zaman çok araştırmıştım direkt rakibiydi. Milletin google yapmak için yaptıklarını gördüm vazgeçtim. Samsung note'a da daha iyi diyorlar zaten.

Geri