- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,882
Düz S10 yok diye biliyorum.düz s10 yok galiba bulamadım ona da bakacaktım
Düz S10 yok diye biliyorum.düz s10 yok galiba bulamadım ona da bakacaktım
Ahım şahım bir fark hissetmezsin ama alınabilir tabi s9 falan bulamazsan. Bazı kartlara 9 10 taksit gözüküyor bu arada, paso tablet kullancaksan bütçe artırmayı düşünebilirsin.peki s10 fe alınır mı ucuzdan halletmek istersem?
s9fe ile arasında fark hisseder miyim
9 taksit olursa s11 düşünebilirimAhım şahım bir fark hissetmezsin ama alınabilir tabi s9 falan bulamazsan. Bazı kartlara 9 10 taksit gözüküyor bu arada, paso tablet kullancaksan bütçe artırmayı düşünebilirsin.
Hbde 6 var şu an 28e de 9 göremedim.9 taksit olursa s11 düşünebilirim
S11i 28kya aldin mükemmel tablets11 de baya iyi duruyor ama yeni olduğundan 29dan 20ye düşmez herhalde
Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy Tab S11 Wi-Fi (256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy Tab S11 Wi-Fi (256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
S9a para vermeye degmez s11 gibi tablet varken o dereceben de almak isterim de bütçemin çok üstünde. aylık 3k falan verebilirim
ipadı hzden dolayımı istemiyorsunBütçem belli değil ama 20k falan olacaksa 6 ay taksit ŞART ama 20k üstünü istemiyorum öğrenciyim . Geçen sene bu zamanlar S9 FE almıştım YKS için aşırı memnundum ders çalışmıyorken de dizi izlerdim. Kalemi çok iyi,şarj süresi de iyiydi. Tek eksisi uzun sürede şarj oluyordu. Birkaç aydır dizi dışında pek kullanmadığımdan kardeşime verdim ders çalışıyor. Ben de tekrar ihtiyaç duydum.
Android ZORUNLU ipad istemiyorum
2. el KESİNLİKLE olmayacak
Kalem olması ZORUNLU
Huawei istemiyorum S9 FE alırken de vazgeçmiştim saçma microg gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Klavye gereksiz.
Kesinlikle 60hz ekran istemiyorum min 90hz
S9 FE'den düşük özelliklere sahip istemiyorum
Aklımda s10fe plus var.
Öğrenci mağazasında 26K ya veriyorlar 128GB olanını, oraya çıkarım dersen alınır yoksa daha düşmez gibi.s11 de baya iyi duruyor ama yeni olduğundan 29dan 20ye düşmez herhalde
Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy Tab S11 Wi-Fi (256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy Tab S11 Wi-Fi (256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bana da herkes ısrarla iPad al android pişman eder diyor şuanki cihazım da iPad ama memnun değilim kararsız kaldım bende o yönden.apple dünyasından nefret ediyorum parasını hak eden ürünler değil bana göre
donanım olarak da düşük.