Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

peki s10 fe alınır mı ucuzdan halletmek istersem?
s9fe ile arasında fark hisseder miyim
Ahım şahım bir fark hissetmezsin ama alınabilir tabi s9 falan bulamazsan. Bazı kartlara 9 10 taksit gözüküyor bu arada, paso tablet kullancaksan bütçe artırmayı düşünebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ahım şahım bir fark hissetmezsin ama alınabilir tabi s9 falan bulamazsan. Bazı kartlara 9 10 taksit gözüküyor bu arada, paso tablet kullancaksan bütçe artırmayı düşünebilirsin.
9 taksit olursa s11 düşünebilirim

s11 de baya iyi duruyor ama yeni olduğundan 29dan 20ye düşmez herhalde
S11i 28kya aldin mükemmel tablet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi sekilde butce halledip almalisin bence

• Beğen
S11in sayili eksisi var biri kaleminde bluetooth yok digeri yansima onleyici kaplama yok ama 1600 nit ekran var

ben de almak isterim de bütçemin çok üstünde. aylık 3k falan verebilirim
S9a para vermeye degmez s11 gibi tablet varken o derece

• Beğen
Bütçem belli değil ama 20k falan olacaksa 6 ay taksit ŞART ama 20k üstünü istemiyorum öğrenciyim . Geçen sene bu zamanlar S9 FE almıştım YKS için aşırı memnundum ders çalışmıyorken de dizi izlerdim. Kalemi çok iyi,şarj süresi de iyiydi. Tek eksisi uzun sürede şarj oluyordu. Birkaç aydır dizi dışında pek kullanmadığımdan kardeşime verdim ders çalışıyor. Ben de tekrar ihtiyaç duydum.
Android ZORUNLU ipad istemiyorum
2. el KESİNLİKLE olmayacak
Kalem olması ZORUNLU
Huawei istemiyorum S9 FE alırken de vazgeçmiştim saçma microg gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Klavye gereksiz.
Kesinlikle 60hz ekran istemiyorum min 90hz

S9 FE'den düşük özelliklere sahip istemiyorum
Aklımda s10fe plus var.
ipadı hzden dolayımı istemiyorsun

• Beğen
s11 de baya iyi duruyor ama yeni olduğundan 29dan 20ye düşmez herhalde
Öğrenci mağazasında 26K ya veriyorlar 128GB olanını, oraya çıkarım dersen alınır yoksa daha düşmez gibi.

apple dünyasından nefret ediyorum parasını hak eden ürünler değil bana göre
donanım olarak da düşük.
Bana da herkes ısrarla iPad al android pişman eder diyor şuanki cihazım da iPad ama memnun değilim kararsız kaldım bende o yönden.

• Beğen
Geri