Neler Yeni

Fps arttıkça kasadan gelen garip ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
Psudan geldiğini düşündüğüm bu garip ses neden çıkıyor? Video çekip yayın açıyorum mecburen oyunlarda sınırsız fps oynamak zorundayım yardım ederseniz sevinirim

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Garip bir ses yok, gelen ses fan sesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Fan sesi zaten var ama sesi fulleyip dinlerseniz gıcırtı mı desem cızırtı mı desem garip bir ses geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cızırtı sesi geliyor sesi fulleyip dinlerseniz sevinirim hem fps artışı ile fan hızının alakası nedir
Sistem daha çok yük alıyor hocam? siz orda FPS kısıtlayarak sistemin tam performans sağlamasını engelliyorsunuz. max FPS'e çektiğiniz zaman sistem tüm gücünde çalışır ve ısındığı için fan hızı artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem daha çok yük alıyor hocam? siz orda FPS kısıtlayarak sistemin tam performans sağlamasını engelliyorsunuz. max FPS'e çektiğiniz zaman sistem tüm gücünde çalışır ve ısındığı için fan hızı artar.
Yani şöyle bir sey de var sistemi benden düşük olan kişilerde bu problem yok buna ne diyeceksiniz

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Psudan geldiğini düşündüğüm bu garip ses neden çıkıyor? Video çekip yayın açıyorum mecburen oyunlarda sınırsız fps oynamak zorundayım yardım ederseniz sevinirim
HP victus yada pavilion mu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yani şöyle bir sey de var sistemi benden düşük olan kişilerde bu problem yok buna ne diyeceksiniz
Hocam şaka mı yapıyorsunuz? fan hızı artması gayet normal bişey. Siz istemiyorsanız fan ısısının artmamasını gidip laptop uygulamasından fanları en aşağı çek yansın sistem.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hocam şaka mı yapıyorsunuz? fan hızı artması gayet normal bişey. Siz istemiyorsanız fan ısısının artmamasını gidip laptop uygulamasından fanları en aşağı çek yansın sistem.
Siz de abartmayın sorunun ne olduğunu bilmeden. Kondansatör sesine benziyor fandan ziyade. Bende de olmuştu.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Siz de abartmayın sorunun ne olduğunu bilmeden. Kondansatör sesine benziyor fandan ziyade. Bende de olmuştu.
Ben seste herhangi bir fark duymadım, cızırtı yok gibi duyduğum ufak bir sürtünme sesi var o da telefonu tuttuğu için geliyor olabilir. 10 FPS çekip 0 fan sesinden fps kısıtlaması kaldırıp artan fan sesinden bahsediyor bana kalırsa.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ben seste herhangi bir fark duymadım, cızırtı yok gibi duyduğum ufak bir sürtünme sesi var o da telefonu tuttuğu için geliyor olabilir. 10 FPS çekip 0 fan sesinden fps kısıtlaması kaldırıp artan fan sesinden bahsediyor bana kalırsa.
Acer alısanız siz de aynısını yaşayacaksınız. Kalitesiz kondansatör sesi. Coil whine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
Kardeşim o ses tam çıksın diye Minecraft'ta denedim. Ve 10 dan sınırsızca çekme sebebim sesi ortaya çıkarıp video çekip youtube a yüklemekti .Valorantta 244 fpse sabitleyince az ses geliyor sınırsız yapınca 500 kusurlerde bu ses geliyor ve bu sorun önceki 1660s li sistemimde yoktu ayrıca fanların hızına anlık baktığımda fark yoktu ve coil whine sesinden farklı ve daha iğrenç bir ses geliyor ayrıca telefon ile kasanın arasında en az 7 8 cm vardı sürtünme olanaksız oluyor bu durumda. ayrıca fan hızı artmayacak falan da demedim bi yerinizden uydurmuşsunuz bir soru sordum burnumdan getirdiniz lütfen daha cevap vermeyin haddimi aşmak istemiyorum ☺️

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Acer alısanız siz de aynısını yaşayacaksınız. Kalitesiz kondansatör sesi. Coil whine.
benim için ses hiç önemli değil hocam, bu kadar kafama takmıyorum.

Top Bottom