kutluyasayan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
İşlemci r5 7600x ekran 4060ti 16gbvram cs2de her şey full 230fps alıyorum izlediğim bir testte 340lardaydı bu FPS ayarlarla mı alakası yoksa normal midir
izlediğin videolarda ki ayarlara aynı mı kullandığın ayarlar git bi bak genelde düşük ayarlar oluyor düşüğe çekip kontrol etİşlemci r5 7600x ekran 4060ti 16gbvram cs2de her şey full 230fps alıyorum izlediğim bir testte 340lardaydı bu FPS ayarlarla mı alakası yoksa normal midir
Cs pek bilmiyorum ama farklı oyunlarda denerseniz yardım edebilirimİşlemci r5 7600x ekran 4060ti 16gbvram cs2de her şey full 230fps alıyorum izlediğim bir testte 340lardaydı bu FPS ayarlarla mı alakası yoksa normal midir
Cs pek bilmiyorum ama farklı oyunlarda denerseniz yardım edebilirim
Competitive settings diye belirtmiş ekstra ayarları göstermemiş aynı sistemde bir tek bu testi bulabildimizlediğin videolarda ki ayarlara aynı mı kullandığın ayarlar git bi bak genelde düşük ayarlar oluyor düşüğe çekip kontrol et
kendi ayarlamış optimize şekilde en düşüğe çekip bakHale hazırdakiker bunlar hangisini deneyeyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Competitive settings diye belirtmiş ekstra ayarları göstermemiş aynı sistemde bir tek bu testi bulabildim