Indra881
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Gpu kullanımı neden bu kadar düşük?durum aynı malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forza horizon 4 durum bu![]()
Kaç p'de oynuyorsun?
Gpu kullanımı neden bu kadar düşük?durum aynı malesef
Bilgisayarda virüs olma ihtimali var mı? İşlemciyi neden %100 kullaniyo ki acaba gorev yöneticisinden işlemciyi kullanan uygulamalara bak en yüksek olarak hangi uygulamalar kullaniyo. Korsan bir şey indirdiysen falan virüs olabilir. Oyunların orjinal midurum aynı malesef
steam den aldım korsan değilBilgisayarda virüs olma ihtimali var mı? İşlemciyi neden %100 kullaniyo ki acaba gorev yöneticisinden işlemciyi kullanan uygulamalara bak en yüksek olarak hangi uygulamalar kullaniyo. Korsan bir şey indirdiysen falan virüs olabilir. Oyunların orjinal mi
altruistic exe diye bişey varmış , virüs müş , şimdi işlemci boşta 85 lerdeydi 3-4 e düştüBilgisayarda virüs olma ihtimali var mı? İşlemciyi neden %100 kullaniyo ki acaba gorev yöneticisinden işlemciyi kullanan uygulamalara bak en yüksek olarak hangi uygulamalar kullaniyo. Korsan bir şey indirdiysen falan virüs olabilir. Oyunların orjinal mi
şu virüs zıt bıt görev yöneticisinden izliyorum hep geliyor nasıl kökten kapatıp silebilirimsteam den aldım korsan değil
altruistic exe diye bişey varmış , virüs müş , şimdi işlemci boşta 85 lerdeydi 3-4 e düştü
Verilerini yedekleyip format at.şu virüs zıt bıt görev yöneticisinden izliyorum hep geliyor nasıl kökten kapatıp silebilirim.
Virüs varsa format at sorunun işlemcinin %100 kullanılması ve buna o virüs sebep oluyosteam den aldım korsan değil
altruistic exe diye bişey varmış , virüs müş , şimdi işlemci boşta 85 lerdeydi 3-4 e düştü
sorunu çözdüm fakat bellek 100/40 yiyorVirüs varsa format at sorunun işlemcinin %100 kullanılması ve buna o virüs sebep oluyo