Neler Yeni

FPS drop yaşıyorum lütfen yardım

Cansalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Can
Arkadaşlar merhaba AMD ryzen 5 2600 işlemci rx 570 4 GB ekran kartı 16 GB ram ana kart gıgabayt m450hm2 kartı var sistemde ama valorant olsun CS go olsun az FPS alıyorum düşük ayarlarda bile valorantta oyun kasıyor 100 FPS de drop yiyorum CPU oyundayken 100 çalışıyor format attım gene aynı

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Tevfik
Arkadaşlar merhaba AMD ryzen 5 2600 işlemci rx 570 4 GB ekran kartı 16 GB ram ana kart gıgabayt m450hm2 kartı var sistemde ama valorant olsun CS go olsun az FPS alıyorum düşük ayarlarda bile valorantta oyun kasıyor 100 FPS de drop yiyorum CPU oyundayken 100 çalışıyor format attım gene aynı
Sistemde hdd kullanıyor musunuz?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ramler kaç mhz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Denetim masasında güç seçeneklerinde neye ayarlı şuan ?

READERS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
RECEP
En son pc temizliği ne zaman yaptınız? Temizlik kaynaklı olabilir. Özellikle termal macun en önemli faktör bu konuda. Eğer uzun zamandır temizlik + termal macun değişimi yapmadıysanız bir gözden geçirmenizi öneririm.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
kasa temizliği + uzun vadede arada bir format gerekebiliyor temiz kurulum baştan iyi oluyor + ssd alabilirsin + hdd sağlığını bir kontrol ettir miadını doldurmuş mu bak

Cansalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Can
En son pc temizliği ne zaman yaptınız? Temizlik kaynaklı olabilir. Özellikle termal macun en önemli faktör bu konuda. Eğer uzun zamandır temizlik + termal macun değişimi yapmadıysanız bir gözden geçirmenizi öneririm.
yaptım termal macunda yeni
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDD sağlık testi yap at, HDD'n bpzulmuş olabilir. SSD alsan faydasını görürsün ama HDD'n bozuk değilse bir şey değişmez tahminimce.
ssd war ama oyun hdd de

Top Bottom