- Reaksiyon skoru
- 70
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Health kısmında sorun yok.
Benchmark kısmına gelin ve fast scan seçeneğini kaldırıp tarama yapın diskinize. Uzun sürecektir.
Health kısmında sorun yok.
Benchmark kısmına gelin ve fast scan seçeneğini kaldırıp tarama yapın diskinize. Uzun sürecektir.
Reis biraz geç baktım ama kusura bakmaÇok özür dilerim, error scan olacaktı. Error scan kısmından benchmark değil.
Net diskle alakalı aynı şeyi ben de yaşıyorum, ssd şart oldu artık bilgisayarlara.Arkadaşlar oyun oynarken bi anda fps 20 lere düşüyor ve birkaç saniye öyle kalıyor sonra düzeliyor nedeni nedir yardım eder misiniz??
Hocam sıkıntıyı bilmiyorum ama şu ramleri değiştir lütfen 1333mhz ne 2020 deyiz Not:bütçen yoksa takma dediklerimi8GB 1333mHz
DDR 3 sistem var desteklediği buHocam sıkıntıyı bilmiyorum ama şu ramleri değiştir lütfen 1333mhz ne 2020 deyiz Not:bütçen yoksa takma dediklerimi
bakalım kovalayacaz birkaç fırsatNet diskle alakalı aynı şeyi ben de yaşıyorum, ssd şart oldu artık bilgisayarlara.
reis bakabilicek misin sana zahmet attım istediğin testiÇok özür dilerim, error scan olacaktı. Error scan kısmından benchmark değil.