- Reaksiyon skoru
- 70
Arkadaşlar oyun oynarken bi anda fps 20 lere düşüyor ve birkaç saniye öyle kalıyor sonra düzeliyor nedeni nedir yardım eder misiniz??
FX-6100 R7250 ve evet oyunlar hdd de sadece 1 oyunda da yaşamadım sıkıntıyıSisteminiz nedir? Oyun HDD'ye mi kurulu?
Ve bir şey daha sorucam senin gibi sistem özelliklerimi nasıl yazabilirim tarif edersen sevinirim pek kurcalayamadım forumuSisteminiz nedir? Oyun HDD'ye mi kurulu?
İmzana sistemi ekleyebilirsin.Ve bir şey daha sorucam senin gibi sistem özelliklerimi nasıl yazabilirim tarif edersen sevinirim pek kurcalayamadım forumu
FX işlemci olması drop ihtimalini ikiye katlamış. SSD var mı sisteminde?FX-6100 R7250 ve evet oyunlar hdd de sadece 1 oyunda da yaşamadım sıkıntıyı
Isınmadan Kaynaklanan Bir Durum.Arkadaşlar oyun oynarken bi anda fps 20 lere düşüyor ve birkaç saniye öyle kalıyor sonra düzeliyor nedeni nedir yardım eder misiniz??
RAM'in ne kadar? Dropların çoğu RAM yetersizliğinden kaynaklı.Arkadaşlar oyun oynarken bi anda fps 20 lere düşüyor ve birkaç saniye öyle kalıyor sonra düzeliyor nedeni nedir yardım eder misiniz??
Maalesef ssd yokİmzana sistemi ekleyebilirsin.
FX işlemci olması drop ihtimalini ikiye katlamış. SSD var mı sisteminde?
Windows 10 kullanıyorsan 8.1 veya 7 kurmayı dene. Onun dışında HDTune indirip health kısmının bir fotoğrafını atabilir misin?Maalesef ssd yok
8GB 1333mHzRAM'in ne kadar? Dropların çoğu RAM yetersizliğinden kaynaklı.
Windows 10 kullanıyorsan 8.1 veya 7 kurmayı dene. Onun dışında HDTune indirip health kısmının bir fotoğrafını atabilir misin?
Reis fast scan kısmı yok amaHealth kısmında sorun yok.
Benchmark kısmına gelin ve fast scan seçeneğini kaldırıp tarama yapın diskinize. Uzun sürecektir.