- Konu Sahibi Konu Sahibi
8 yaptım ama düşüş yaşıyorum gene ilk başlarda yaşamıyodum tekrar yaşadımvram kaç yaptın
8 yaptım ama düşüş yaşıyorum gene ilk başlarda yaşamıyodum tekrar yaşadımvram kaç yaptın
Knka fazla takma bnde valoda 280 FPS fln alıyorum ama monitör 60hz8 yaptım ama düşüş yaşıyorum gene ilk başlarda yaşamıyodum tekrar yaşadım
benim monitor 165hz 100 fps alıyomKnka fazla takma bnde valoda 280 FPS fln alıyorum ama monitör 60hz
3 yapmistir muhtemelenvram kaç yaptın
8 yaptım yaw3 yapmistir muhtemelen
8 ne olum bilgisayari ekran karti uzerinden mi aciyorsun yuh insan 4 falan yapar kdmeigmekg8 yaptım yaw
aga adam 8 yaptm dedi ben de deniyim nolcak dedim sonra baktım bişey olduğu yok eski haline cevirmek yerine direk biosu sıfırladım8 ne olum bilgisayari ekran karti uzerinden mi aciyorsun yuh insan 4 falan yapar kdmeigmekg
kaç kere izledigimi bende bilmiyorumUnlost pc hızlandırma dene
Bu arada 8gb vermek yerine 3 gb vermen daha iyi olur. Oyun işlemci oyunu değil mi ?
Single yaparsan fps daha çok düşer ?kaç kere izledigimi bende bilmiyorum
3 veririm ama oncelikle bir tane 8gb lik ram cıkartacam signle channel 8gb noluyo acaba
La pc acilmiyorSingle yaparsan fps daha çok düşer ?
Gülmeyin la az yardımcı olunLa pc acilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler acilmiyo bu
bende 8 yapıyorum8 ne olum bilgisayari ekran karti uzerinden mi aciyorsun yuh insan 4 falan yapar kdmeigmekg