Topladığım PC iyi midir?

Hep nvidia kullandım reddite bakıyorum türk yabancı forumlara herkes farklı bir şey diyor. Hiç amd gpu kullanmadım driverleri çok sorunlu ama düzeldi diyorlar sadece anlık watt fırlamaları oluyormuş. + bunun nvidia muadillerinin fiyatı da bir 10-15 k üstü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C850 psu’dan kastınız nedir bilmiyorum. Aldığım kötü mü? Ve kasayı toplarken tüm markaların aynı olmasına gerek var mı? msi değil de zotac 5080 alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım mesela
Sistem full beyaz olduğu için aklıma gelen ilk s-tier beyaz psu oydu. NZXT C850. Markaları ekosistem kullanmak tamamıyla kullanıcının kendi rızası. İstersen bütün parçaları farklı marka al problem olmaz. Ama sistem pek hoş değil ve kısıtlı seçenekleriniz var. PZ sistem daha günlük kullanım için hazır değil. Atıyorum anakartınız bozuldu ne yapacaksınız?

Son düzenleme:
PZ anakartı ben de çok seviyorum fakat şuan b850m anakartlar PZ ile aynı fiyata satılıyor. Sırf arkadan bağlantı için değer mi bilmiyorum. Ve samsung 990 proyu heatsinkli almana da gerek yok bence, samsung zaten yüksek derecelerde performans kaybetmiyor diğer hızı yüksek SSD ler gibi, ki zaten alacağın anakartta SSD heatsink bloğu var. Hatta o bloğa ssd ile gelen heatsink takılıyken sığmazsa ya ssd üstündekini çıkarıcaksın ya da anakarttakini çıkarıcaksın bu sefer de görseli de bozacak :)

Son düzenleme:
Sistem kalite olarak iyi ama fiyat biraz fazla ve cidden böylesi bir sistemde 1080p'mi kullanıcaksın 9700x 9070xt'li daha uyguna daha iyi sistem kurulur
Linkteki monitör şuan kullandığım eski monitörüm. Güncel olarak monitörler hakkında hiç fikrim olmadığı için eskisini koydum oradaki listeye. Varsa bu sisteme gider dediğiniz atarsanız sevinirim.

Bi de seçtiğin kasanın M100R (M.Atx) versiyonu var, bence m.atx bir anakart alıyosan o daha şık olacaktır içinin genişliği nerdeyse aynı sadece PSU yuvası altta bu sayede atx kasa içinde m.atx anakart çok ufak kalıp sırıtmaz atx kasadaki kadar. Tabi alan biraz ufaldığı için 1-2 derece oynayabilir donanım sıcaklıkları.
Beyaz bir sistem düşünüyorsan PZ yerine şuna da bakabilirsin bence daha şık duruyor PZ den ve en azından aynı fiyata b850. Ve PSU beyaz seçtiğin için kasa içindeki kablolar da şık durur gayet

Sistem full beyaz olduğu için aklıma gelen ilk s-tier beyaz psu oydu. NZXT C850. Markaları ekosistem kullanmak tamamıyla kullanıcının kendi rızası. İstersen bütün parçaları farklı marka al problem olmaz. Ama sistem pek hoş değil ve kısıtlı seçenekleriniz var. PZ sistem daha günlük kullanım için hazır değil. Atıyorum anakartınız bozuldu ne yapacaksınız?
Yav şu kelimeleri kısaltmayı pz pz ne Diye düşündüm project zero olduğunu yeni anladım harbi fantazi sistemmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,256
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri