- Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba güncel güncel olup olmadığına nereden bakıcam reisDriverlarınız güncel mi?
Galiba güncel güncel olup olmadığına nereden bakıcam reisDriverlarınız güncel mi?
driverleri güncellerim ama bios nasıl güncelliyeceğimBütün driver ve biosunu güncelle
Önce bios indir flaş diske at sonra biosa gir oradan bulursun güncellersindriverleri güncellerim ama bios nasıl güncelliyeceğim
Teşekkür ederim reis sağolasınÖnce bios indir flaş diske at sonra biosa gir oradan bulursun güncellersin
evet ya aynı sorun bendede var bendede r3 3100 var b450 var pubg de 80 90 fps alıyodum 50 ye kadar düşştü 3 ay sonraarkadaşlar bilgisayarım 6 aylık olmasına rağmen şu sıralar fps düşüşleri yaşıyorum sorun nedir acaba csgo da en düşük ayarlarda 270 300 almam gerekirken en düşükte 180 170 alıyorum sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
ryzen 2600
ekran kartı rx580 8gb
ram 16 gb 3.4 ddr4
anakart a320 m k
Elektriklerin gitmemesi için dua et bideTeşekkür ederim reis sağolasın
Tamamdır dediklerini yapıcam reis1.çoklu cpu yu aç
2.driver ları güncelle
3.biosu güncelle
4.PC sıcaklıklarını dikkat et
ne alakaElektriklerin gitmemesi için dua et bide
Bios güncellerken elektrikler giderse bilgisayarın gidebilirTamamdır dediklerini yapıcam reis
Post automatically merged:
ne alaka
Bios güncellemesi yaptığı sıra değilmi reisTamamdır dediklerini yapıcam reis
Post automatically merged:
ne alaka
Evet bios güncellenirken elektrik giderse teknik servise falan götürmelisin yada bilgisayarcı bilmiyorumBios güncellemesi yaptığı sıra değilmi reis