Neler Yeni

fps düşüşü yaşayan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Karibler
daha önce konu açmıştım zaten oyunlarımda aşırı fps kaybı oluştu sadece bende mi sorun var?
ve ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi
sistemim: i3 12100f Asus prime h610m-k RTX 2060 6gb Corsair 2x8gb ram WD m2 ssd 3500/2300 Vento VG04F FSP 550W 80+ Bronze psu Monitör

Bünyamina

80+ Platinum
daha önce konu açmıştım zaten oyunlarımda aşırı fps kaybı oluştu sadece bende mi sorun var?
sistemim: i3 12100f Asus prime h610m-k RTX 2060 6gb Corsair 2x8gb ram WD m2 ssd 3500/2300 Vento VG04F FSP 550W 80+ Bronze psu Monitör
hiç fps düşüklüğü gibi bir derdim olmadı stabil hep aynı alıyorum
sorun sizde olabilir ne gibi fps düşüklüğü var hangi oyunda hangi kullanım değerli alıyorsunuz

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Bende fps düşüklüğü yok fakat sıcak günlerde fazla ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Karibler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç fps düşüklüğü gibi bir derdim olmadı stabil hep aynı alıyorum
sorun sizde olabilir ne gibi fps düşüklüğü var hangi oyunda hangi kullanım değerli alıyorsunuz
gta 5 rp de , lol de , pubg de kullanım değerleri normal daha doğrusu her zaman ki gibi ama ne yapsam bi türlü çözüm bulamadım yani bu sistemle gta rp de 50 fpsleri görüyorum inanılmaz 120 nin altına inmezdi neredeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok içim rahatlamıyor ne yapsam çözüm yolu yok anlamıyorum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam belirli bir şey yaptıktan sonra mı yaşandı bu düşüş yoksa ansızın mı oldu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Karibler
Hocam belirli bir şey yaptıktan sonra mı yaşandı bu düşüş yoksa ansızın mı oldu ?
belirli hiç bişey yapmadım her şeye baktım o tarihte 17 temmuz da idi galiba ekstra hiç bişey yapmamışım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,735
İsim
Hacı
Sıcaklık değerlerin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Hocam driverleri sürekli güncelleyin bilgisayarı temizleyin termal macun yenileyin. Sıcak günlerde ısıdan dolayı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Karibler

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İlk önce en güncel anakart, ekran kartı ve BIOS driver'larını indirip kurmalısınız. Sorun devam ederse Furmark testi, CrystalDiskInfo testi, RAM testi vb. yapmalı, çıkan sonuçlara göre sorunlu bir parça varsa tespit etmelisiniz. Sorunlu parça varsa, tespit ettikten sonra sisteminizi aldığınız firma ile garanti koşullarını konuşmalı ve gerekeni yapmalarını istemelisiniz.

Eğer parçalarınız sağlam çıkarsa sorun son zamanlarda girdiğiniz güvenilmez sitelerden ya da indirdiğiniz torrent/crack/zararlı dosyalardan bulaşmış virüs de olabilir. Veya Windows dosyaları hatalı/eksik kurulmuş, zarar görmüş olabilir. Sorun virüs, yazılımsal, donanımsal değilse sisteminize format atabilirsiniz.

Hala daha çözüme ulaşamadıysanız yukarıda bahsettiğim şekilde garantiye gönderebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Karibler
İlk önce en güncel anakart, ekran kartı ve BIOS driver'larını indirip kurmalısınız. Sorun devam ederse Furmark testi, CrystalDiskInfo testi, RAM testi vb. yapmalı, çıkan sonuçlara göre sorunlu bir parça varsa tespit etmelisiniz. Sorunlu parça varsa, tespit ettikten sonra sisteminizi aldığınız firma ile garanti koşullarını konuşmalı ve gerekeni yapmalarını istemelisiniz.

Eğer parçalarınız sağlam çıkarsa sorun son zamanlarda girdiğiniz güvenilmez sitelerden ya da indirdiğiniz torrent/crack/zararlı dosyalardan bulaşmış virüs de olabilir. Veya Windows dosyaları hatalı/eksik kurulmuş, zarar görmüş olabilir. Sorun virüs, yazılımsal, donanımsal değilse sisteminize format atabilirsiniz.

Hala daha çözüme ulaşamadıysanız yukarıda bahsettiğim şekilde garantiye gönderebilirsiniz.
saolun teşekkürler yarın tek tek deneyeceğim

Top Bottom