Neler Yeni

FPS fazla ama oyunlar kasıyor

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Arkadaşın bilgisizliği ne sayıyorum şahsen konuya tam hakimiyet sağlamadan birine kafa tutmak mantıksız olur
Boşver hocam faydası olmadı da değil. Konuyu ilk sıraya taşıdık ona laf anlatana kadar. Ben yardımcı olamadıysam mutlaka başkası olacaktır. Konu sahibine faydalı olduktan sonra sorun yok. İyi geceler diliyorum sizlere. ✋

Sagittarius

80+ Silver
Boşver hocam faydası olmadı da değil. Konuyu ilk sıraya taşıdık ona laf anlatana kadar. Ben yardımcı olamadıysam mutlaka başkası olacaktır. Konu sahibine faydalı olduktan sonra sorun yok. İyi geceler diliyorum sizlere. ✋
Bende sizlere iyi geceler diyorum ✋

Narkuc

80+ Bronze
Dostum şakamısın GPU darboğazı denilen şey işlemciyi frenlemesidir ama sorun teşkil etmediği için umursanmaz
zaten üstte verdigim 13900k vs gt1030 örneğinde söyledim okumadan gelip bunu yaziyorsun bir de üstüne kahkaha emojisi atiyorsun :D
Altına imzamı atarım her birinin. Fakat anlatabilmek ne mümkün.
kardesim sende cidden anlama problemi var buna ikna oldum. ulan 3 paragraf yazi yazdım. düşük cpu + güçlü gpunun fps droplarina sebep olacağını fakat güçlü cpu + düşük gpunun bir sorun teşkil etmeyecegini. uyudum uyandim hala daha bu cahilligin devam ediyor. artik cevap vermeyecegim sana, bu forumda gördüğüm en anlama özürlüsü insansin. bir de imzami atarim falan diyorsun BSOFNSONFSO sen git imzani o darboğaz sitende at tamam mi

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
zaten üstte verdigim 13900k vs gt1030 örneğinde söyledim okumadan gelip bunu yaziyorsun bir de üstüne kahkaha emojisi atiyorsun :D

kardesim sende cidden anlama problemi var buna ikna oldum. ulan 3 paragraf yazi yazdım. düşük cpu + güçlü gpunun fps droplarina sebep olacağını fakat güçlü cpu + düşük gpunun bir sorun teşkil etmeyecegini. uyudum uyandim hala daha bu cahilligin devam ediyor. artik cevap vermeyecegim sana, bu forumda gördüğüm en anlama özürlüsü insansin. bir de imzami atarim falan diyorsun BSOFNSONFSO sen git imzani o darboğaz sitende at tamam mi
Ben adama çözüm olarak RAM ve CPU yükseltmesini önerdiğim halde konuyu bu kadar kirlettin. GPU darboğazı diye bir şey var mı yok mu diye tartıştık bunun fps droplarına yol açıp açmayacağını değil. Ettiğin hakaretlere cevap yazacak kadar ciddiye almıyorum seni. O sebeple seni bu evrenin sonsuz çöplüğüne gönderiyorum. Eyvallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
Lan dur dur i7 al i5 le arasındaki Pelformansa değmez bu bir

2 olarak tek işlemci ve GPU darboğazi olmaz
hocam izmir içi anakartıma uygun i7 yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunun çözümü arkadaşın 10 senelik sistem ile 2022 yılında çıkmış oyunu oynamaya çalışması. bunun bir cok sebebi olabilir, driver desteginin tam olmamasi, dedigin gibi ram frekanslarının yetmemesi. hatta harddiskin hızının oyundaki dokulari okumasina yetmemesi gibi faktörler. yapabilecegi en iyi hamle 70-80 fps ortalama alıp düşük fps gibi hissediyorsa fpsini sabitlemek olacaktir. ve hayir vsync değil msi afterburner yaninda kurulan riva programinda fps sabitleme var, oradan 45 50 60 fpsye sabitleyip deneyebilir.
Harddisk'de de denedim aynı ssd'de aynı sorun hocam. dediklerinizin hiçbiri işe yaramadı.Yarın işlemciyi alıp deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom