Neler Yeni

FPS için Mouse önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Demirel
Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 tl bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 tl bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.

TheN00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep KROM
Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 TL bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 TL bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.

Kablosuz mouse ile oyun mu oynuyorsunuz? :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
SMX R44.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
kardes dalga geç diye açmadım konuyu. maddi olarak sıkıntılıyız ki oynuyoruz. para topladık bi şekilde alacağız işte allahın izniyle
A101 den kullandigin kablosuz mouse logitech mi yoksa Pirhana mi

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
Steelseries Rival 110 veya 300S benim kişisel tercihim ve herkese önerim alıp almamak sana kalmış şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

COREXAR

80+ Silver
Dostum bi ara benim de bütçem yoktu bende bu fiyatlar arasında bakıyordum( 5-6 ay önce).
Ben şahsen o fiyata güzel mouse bulamadım.
2 Tane mouse aldım ve CS'de birden çevirince mouse aşşağı veya yukarı bakıyordu.
İkisinide iade ettim ve bir tık bütçemi arttırıp Rival 110 aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha.
Sana tavsiyem biraz daha bütçeni arttırıp G102 alman o da F/P diyorlar kullanmadım pek bilgim yok ama sıkıntı yaşıyan görmedim şuana kadar forumda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Emin Sahin
Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 TL bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 TL bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.
Bütçe

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Top Bottom