FPS için Mouse önerisi.

Reaksiyon skoru
10
Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 tl bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 tl bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.

Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 TL bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 TL bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.

Kablosuz mouse ile oyun mu oynuyorsunuz? :D

SMX R44.

kardes dalga geç diye açmadım konuyu. maddi olarak sıkıntılıyız ki oynuyoruz. para topladık bi şekilde alacağız işte allahın izniyle
A101 den kullandigin kablosuz mouse logitech mi yoksa Pirhana mi

Steelseries Rival 110 veya 300S benim kişisel tercihim ve herkese önerim alıp almamak sana kalmış şimdiden hayırlı olsun

kullandınız mı? takılma gibi falan bi sorun yapmaz dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries Rival 110 veya 300S benim kişisel tercihim ve herkese önerim alıp almamak sana kalmış şimdiden hayırlı olsun
param olsa steelseries alırım hiç düşünmeden fakat 300 tl. malesef o kadar bütçem yok.

Dostum bi ara benim de bütçem yoktu bende bu fiyatlar arasında bakıyordum( 5-6 ay önce).
Ben şahsen o fiyata güzel mouse bulamadım.
2 Tane mouse aldım ve CS'de birden çevirince mouse aşşağı veya yukarı bakıyordu.
İkisinide iade ettim ve bir tık bütçemi arttırıp Rival 110 aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha.
Sana tavsiyem biraz daha bütçeni arttırıp G102 alman o da F/P diyorlar kullanmadım pek bilgim yok ama sıkıntı yaşıyan görmedim şuana kadar forumda.

Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 TL bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 TL bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.
Bütçe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,642
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri