hangi ekran kartını kullanıyorsunMisal ekran kartı test videoları var adamlar ekran görüntüsü almıyormuş gibi fps düşmüyor bunu nasıl sağlayabilirim
amdnin relive yazılımını kullanŞuanda vega 3 var apu
ohaaa nasıl kastırır biliyor musn droptan oynayamaz 3 fps ne diyosun agaaaaaEkran Kartın NVİDİA olsaydı ShadowPlay de 0.03 FPS gibi bir kayıp ile çekebiliyorsun, AMD Relive kullanabilirsin ama şunu bil 3 FPS kadar düşürüyor.
shadow playde droplu video çekiyordum ah ah karanlık günler ekran kartım 1050 diEkran Kartın NVİDİA olsaydı ShadowPlay de 0.03 FPS gibi bir kayıp ile çekebiliyorsun, AMD Relive kullanabilirsin ama şunu bil 3 FPS kadar düşürüyor.
Şurada adam akıllı bir şey diyoruz ben sana ''Dropdan oynanmaz'' mı dedim? Fanboyluk a başlama be yeter.ohaaa nasıl kastırır biliyor musn droptan oynayamaz 3 fps ne diyosun agaaaaa
hayır vurguluyorsun sorun gibi shadow play veya reliveden çek de geçŞurada adam akıllı bir şey diyoruz ben sana ''Dropdan oynanmaz'' mı dedim? Fanboyluk a başlama hemen be yeter.
Arkadaş ''FPS Kaybı olmadan'' dedigi için olabilir mi? Ve sen fanboyluk yapacaksın diye ben adama dogru bilgi vermeyecek miyim?hayır vurguluyorsun sorun gibi shadow play veya reliveden çek de geç
doğru bilgiyi ver ama 3 fps en fazla 1 fps falan düşürüyorArkadaş ''FPS Kaybı olmadan'' dedigi için olabilir mi? Ve sen fanboyluk yapacaksın diye ben adama dogru bilgi vermeyecek miyim?
nerdeyse fps kaybı olmuyor adam bandicam gibi programların fps düşüsünden bahsediyordoğru bilgiyi ver ama 3 fps en fazla 1 fps falan düşürüyor
3 FPS En fazla 1 FPS mi düşürüyor? Allah aşkına artık fanboyluk yapma bunu technopat'dan Ali Güngör söylüyor.doğru bilgiyi ver ama 3 fps en fazla 1 fps falan düşürüyor
ben BF 5 te denedim 143 fps alıyordum açtığımda 141 FPS ye düştü3 FPS En fazla 1 FPS mi düşürüyor? Bunu technopat'dan Ali Güngör söylüyor.
neyse daha fazla tartışıp konuyu bozmicam3 FPS En fazla 1 FPS mi düşürüyor? Allah aşkına artık fanboyluk yapma bunu technopat'dan Ali Güngör söylüyor.