- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı arızalı olabilirmi olsa oyun giriştev izleme ekranında 200 300 fps görürmüyüm vey anakartta sorun olabilirmiGerçekten sorunu anlayamadım maalesef. Kullanımlar çok düşükte kalıyor.
ekran kartı arızalı olabilirmi olsa oyun giriştev izleme ekranında 200 300 fps görürmüyüm vey anakartta sorun olabilirmiGerçekten sorunu anlayamadım maalesef. Kullanımlar çok düşükte kalıyor.
Donanımsal bir hata olduğunu düşünmüyorum ama yazılımsal bir sorun olabilir bence. Anti virüsle tarattınız mı hiç?ekran kartı arızalı olabilirmi olsa oyun giriştev izleme ekranında 200 300 fps görürmüyüm vey anakartta sorun olabilirmi
buda Crysis Remastered yüksek ayarda aldıgım değerDonanımsal bir hata olduğunu düşünmüyorum ama yazılımsal bir sorun olabilir bence. Anti virüsle tarattınız mı hiç?
Bu oyun için gayet güzel değerler.buda Crysis Remastered yüksek ayarda aldıgım değer
yok taratmadım dün aldım PC yi steamden oyun yükledim onun dısında youtubeden baska google bile girmedim nerdeyse virüs bulaşmış olabilirmi
teşekkürler yinede sağolBu oyun için gayet güzel değerler.
Sen bir tarat yine de ama sorunu anlayamadım açıkcası hala.
970 evo 500 gb ssd var c buna yüklü wd 1 tb hdd var blue oyunlar buna kuruluSistemde HDD mi SSD mi kullaniyorsunuz
nasıl açılıyor bilgim yokCSGO da "çoklu cpu kullanımı" ayarı açık mı ?
asus tuf gaming z490-plus intel z490 4600 mhz ddr4 1200 pin atx anakart tam yazılımı buKullandiğiniz anakart nedir?