emin ol bilgim var. ilk çıktığı zamanlar zowie en iyi mouseydi çoğu esporcu o zamandan beri kullanıyor yani çok süper olduğu için değil alıştıkları için. 2015-2017 devrindeki mouseyi 2022'de önermende ayrıca komik zatenAraştır gel en iyisi .
emin ol bilgim var. ilk çıktığı zamanlar zowie en iyi mouseydi çoğu esporcu o zamandan beri kullanıyor yani çok süper olduğu için değil alıştıkları için. 2015-2017 devrindeki mouseyi 2022'de önermende ayrıca komik zatenAraştır gel en iyisi .
Bı tık benim elim 10 yaşındaki çocukların eli gibi baya küçük rahat oldumini çok mu küçük? elim büyük ama herkes büyük diyince garip oluyor.
Küçük ,orta el icin uygun büyüke uygun degilmini çok mu küçük? elim büyük ama herkes büyük diyince garip oluyor.
29 grammi??V2 mini 29gr değilmiydi wkdbdke ben şuan onu kullanıyorum
Zowieyi hiç duymamiştim sabah bende youtubede yayincida gördüm laemin ol bilgim var. ilk çıktığı zamanlar zowie en iyi mouseydi çoğu esporcu o zamandan beri kullanıyor yani çok süper olduğu için değil alıştıkları için. 2015-2017 devrindeki mouseyi 2022'de önermende ayrıca komik zaten
asus rog gladius 2 core var bende. (abimin) elime 1 tık küçük geliyor hafif geriden tutuyorum.Bı tık benim elim 10 yaşındaki çocukların eli gibi baya küçük rahat oldu
zowie ergonomik şekildeki mouselerin atası deathadder v2 dahil bütün mouseler zowie çakması ama hem sensör hemde diğer özellikler bakımından eskide kaldı. 7-8 senedir kullanan esporcular hariç kullanıcısı yok gibi bişeyKüçük ,orta el icin uygun büyüke uygun degil
Mesaj otomatik birleştirildi:
29 grammi??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zowieyi hiç duymamiştim sabah bende youtubede yayincida gördüm la
Arda daha iyi biliyor bu konularıasus rog gladius 2 core var bende. (abimin) elime 1 tık küçük geliyor hafif geriden tutuyorum.
Ya hani mesela 2400 dpi alsa onda iyi bi sensör yok eminim o yönden söyledim aslında6000 dpi kullanan yok zaten en önemli detay sensoru