Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
şu an rival 3 kullanıyorum ama daha üst düzey bir mouse almayı düşünüyorum bütçe 800 TL önerilerinizi bekliyorum. Kronik sorunsuz kaliteli mouse önerir misiniz ?
teşekkürler![]()
SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Ozmanya neden üzgün attın e sporcular tarafından tavsiye edilen ve kaliteli bir mouse
şuanda 400 tlŞuan dünya üzerindeki en iyi mouse. Piyasadaki en iyi sensörü kullanıyor ve 8000Hz raporlama hızına sahip.![]()
Razer Viper 8KHz Optik Gaming Mouse
Razer Viper 8KHz Optik Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O Viper modeli Benim attığım Viper 8Khz ve 760TL. Ararlarında 8 kat raporlama hızı ve sensör farkı var.şuanda 400 TL
adamın 800 TL bütçesi var![]()
Razer Viper RZ01-02550100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper RZ01-02550100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper RZ01-02550100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.179,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
pardon kaldırıyorum ama eli büyükse 600 almak daha mantıklı (rival)O Viper modeli Benim attığım Viper 8Khz ve 760TL. Ararlarında 8 kat raporlama hızı ve sensör farkı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Etheryum Neden hala üzgün atıyorsun ki ? Açıklayamadım sanırım.
pardon kaldırıyorum ama eli büyükse 600 almak daha mantıklı (rival)
küçükse senin dediğin daha rahat olur
Küçük değil elim ama her mouseyi kullanabiliyorum bu attığın ile rival 600 arasında ne fark var hangisi daha iyidir ?O Viper modeli Benim attığım Viper 8Khz ve 760TL. Ararlarında 8 kat raporlama hızı ve sensör farkı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Etheryum Neden hala üzgün atıyorsun ki ? Açıklayamadım sanırım.
biri büyük diğeri küçük diğer farklarıda bu videolardan öğrenebilirsinizKüçük değil elim ama her mausu kullanabiliyorum bu attığın ile rival 600 arasında ne fark var hangisi daha iyidir ?
Viper 8Khz teknik olarak bakıldığında daha iyi. Ama ikiside üzmez.Küçük değil elim ama her mausu kullanabiliyorum bu attığın ile rival 600 arasında ne fark var hangisi daha iyidir ?