Neler Yeni

FPS oyunları için mouse pad tavsiyesi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
Çok bir fiyat farkı yok aslında ikisinin arasında.

cam padler nedense biraz kullandım fakat çok kullanışlı gelmedi bana neden bilmiyorum ayrıca kolum bazen yapışıyor ve bu cidden çok rahatsız edici olabiliyor.
nereden alacaksın bilmiyorum ama lamzu energon 1300tl artisan 3 kat daha pahalı ben tr için dedim onu hocam.
cam gibi yapışma sorunu olmayan polymer hard mousepadlerden de alabilirsin zamanla aşınır ama verdiği pürüssüzlük ve kayganlık camdan bile daha iyi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
nereden alacaksın bilmiyorum ama lamzu energon 1300tl artisan 3 kat daha pahalı ben tr için dedim onu hocam.
cam gibi yapışma sorunu olmayan polymer hard mousepadlerden de alabilirsin zamanla aşınır ama verdiği pürüssüzlük ve kayganlık camdan bile daha iyi gibi.
Peki polymer olanlardan öneriniz varmı ? Siz söyleyince tekrardan bir deneyesim geldi.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
Peki polymer olanlardan öneriniz varmı ? Siz söyleyince tekrardan bir deneyesim geldi.
trdeysen net wraith blade y ama yurtdışı polymer mousepad hiç bilmiyorum hocam hepsi antin kuntin değişik şeylere çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech g440 var iyi gözüken ama fiyatı yine yüksek geldi ve eski bi model

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
trdeysen net wraith blade y ama yurtdışı polymer mousepad hiç bilmiyorum hocam hepsi antin kuntin değişik şeylere çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech g440 var iyi gözüken ama fiyatı yine yüksek geldi ve eski bi model
Yurt dışındayım ama Wraith in kargosu var ancak sadece 124 euro fiyatı olan Pulsar Superglide 2 modeli var fiyatı çok fazla bence. Galiba ilk önerdiğiniz 2 modelden birini yada Steelseries QcK modelini alacağım.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
Yurt dışındayım ama Wraith in kargosu var ancak sadece 124 euro fiyatı olan Pulsar Superglide 2 modeli var fiyatı çok fazla bence. Galiba ilk önerdiğiniz 2 modelden birini yada Steelseries QcK modelini alacağım.
qck çok bez gibi ben hiç memnun kalmamıştım.

artisan pişman etmez hocam bide pulsar için çok pahalı sakın almayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,227
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom