Neler Yeni

FPS oyunları için ne tür klavyeler ''neden'' tercih edilmelidir?

Tokuchi77

80+ Bronze
Merhaba,

''FPS oyunu oynuyorsanız red switch klavye tercih edin.'' diye çok cümle gördüm.

Neden red switch klavyeler tercih etmeli FPS oyuncuları?

Ayrıca FPS oyuncuları için başka ne tür şeyler söyleyebilirsiniz klavye alması konusunda?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Bu bana da lazım aynı anda 5 tuşa basmam falan gerekiyor. 4'ü geçmiyor benim klavye.

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Ben red switch kullanıyorum
Sesi çok fazla değil orta seviye.Aslında mavi switch almayı düşünüyordum fakat aralarındaki fiyat farkından dolayı almadım (beyaz klavyelerde fiyat farkı daha çok oluyor)
.FPS oyunlarını zaten kulaklık ile oynayacağın için mavi/red çok farketmez diye düşünüyorum.Klavye almadıysanız attığım klavyeyi inceleyebilirsiniz ışıkları çok güzel ve canlı fakat şunu söylemek istiyorum w11 driver ı yok galiba veya ben bulamadım

Tokuchi77

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben red switch kullanıyorum
Sesi çok fazla değil orta seviye.Aslında mavi switch almayı düşünüyordum fakat aralarındaki fiyat farkından dolayı almadım (beyaz klavyelerde fiyat farkı daha çok oluyor)
.FPS oyunlarını zaten kulaklık ile oynayacağın için mavi/red çok farketmez diye düşünüyorum.Klavye almadıysanız attığım klavyeyi inceleyebilirsiniz ışıkları çok güzel ve canlı fakat şunu söylemek istiyorum w11 driver ı yok galiba veya ben bulamadım
Kronik sorunlu, tuşları basmamaya başlıyormuş. CTRL gibi D gibi FPS oyunlarında çok etkileyecek tuşlarda için içindeymiş.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
çünkü en hızlı onlar. yani 0,2 mm de filan tuşa basmış oluyorsun oda tepki süresi gibi işte. redlerin basma mm si daha düşük ve daha hızlı. sadece redde değil yellow da öneriliyor

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Kronik sorunlu, tuşları basmamaya başlıyormuş. CTRL gibi D gibi FPS oyunlarında çok etkileyecek tuşlarda için içindeymiş.
Ben aylardır kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım
çünkü en hızlı onlar. yani 0,2 mm de filan tuşa basmış oluyorsun oda tepki süresi gibi işte. redlerin basma mm si daha düşük ve daha hızlı. sadece redde değil yellow da öneriliyor
Doğru, tuşlar çok hassas parmağımı üzerine koyup ufacık bir kuvvet uygulandığında hemen ekrana yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,012
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom