Kronik sorunlu, tuşları basmamaya başlıyormuş. CTRL gibi D gibi FPS oyunlarında çok etkileyecek tuşlarda için içindeymiş.Ben red switch kullanıyorum
Sesi çok fazla değil orta seviye.Aslında mavi switch almayı düşünüyordum fakat aralarındaki fiyat farkından dolayı almadım (beyaz klavyelerde fiyat farkı daha çok oluyor)GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
.FPS oyunlarını zaten kulaklık ile oynayacağın için mavi/red çok farketmez diye düşünüyorum.Klavye almadıysanız attığım klavyeyi inceleyebilirsiniz ışıkları çok güzel ve canlı fakat şunu söylemek istiyorum w11 driver ı yok galiba veya ben bulamadım
Ben aylardır kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadımKronik sorunlu, tuşları basmamaya başlıyormuş. CTRL gibi D gibi FPS oyunlarında çok etkileyecek tuşlarda için içindeymiş.
Doğru, tuşlar çok hassas parmağımı üzerine koyup ufacık bir kuvvet uygulandığında hemen ekrana yazıyor.çünkü en hızlı onlar. yani 0,2 mm de filan tuşa basmış oluyorsun oda tepki süresi gibi işte. redlerin basma mm si daha düşük ve daha hızlı. sadece redde değil yellow da öneriliyor