Steelseries Rival 3 Geçen cuma incehesap indirimlerinde 419tl ydi
O markayı hiç kullanmadım o yüzden bir tık tedirginim
kötü sensör bu paraya
kötü sensörSteelseries Rival 3 Geçen cuma incehesap indirimlerinde 419tl ydi
Dostum 120 gr mouse kullanabilirsen alternatifi yok bu paranın en iyisi kesinlikle. Asus ROG Keris sensörü kullanıyor400 TL fiyat bandında kendi uygulaması olan oyuncu faresi önerir misiniz (elim büyük )
Genelde csgo valo ve r6 oynuyorum
kötü sensör bu paraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü sensör
D
Dostum 120 gr mouse kullanabilirsen alternatifi yok bu paranın en iyisi kesinlikle. Asus ROG Keris sensörü kullanıyor
![]()
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Steelseries rival'i katlar o derece. Sensei ten'e yakın performansı.
O markayı hiç kullanmadım o yüzden bir tık tedirginim
ben 250 tl iken almıstım yani şu an eder mi? etmezmi bilmiyorum fakat memnunumSteelseries Rival 3 Geçen cuma incehesap indirimlerinde 419tl ydi
120 gr çok ağır değil mi 70gram bile bazen ağır geliyorkötü sensör bu paraya
kötü sensör
D
Dostum 120 gr mouse kullanabilirsen alternatifi yok bu paranın en iyisi kesinlikle. Asus ROG Keris sensörü kullanıyor
![]()
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Steelseries rival'i katlar o derece. Sensei ten'e yakın performansı.
Kimisi yarim kilo mouse kullanıyor hocam, bu mouseun tek eksi yani 120 gram olmasi fakat 3389 sensor var içinde.120 gr çok ağır değil mi 70gram bile bazen ağır geliyor
Steelseries yerine kesinlikle aoc tercih et.ben 250 TL iken almıstım yani şu an eder mi? etmezmi bilmiyorum fakat memnunum