Messinin kramponu
80+ Bronze
Sorum yeterince açık. Aimimi nasıl geliştiririm? (lütfen aim lab dışında öneri, taktik verin).
Death match oynayarak aim gelştirme videolarından tüyo olarakSorum yeterince açık. Aimimi nasıl geliştiririm? (lütfen aim lab dışında öneri, taktik verin).
Hocam her gün en az 3 defa rekabetçi giriyorum ama bir işe yaramıyor.Oynadıkça gelişirsin zaten. Bol bol oyun oyna : )
Yetenekli değilsen yapacak çok da bir şey yok. Geliştirmenin en kolay yolu oynamak çünkü.Hocam her gün en az 3 defa rekabetçi giriyorum ama bir işe yaramıyor.
Yani bu oyunu direk bırakıyımmı hiçmi şansım yok ?Yetenekli değilsen yapacak çok da bir şey yok. Geliştirmenin en kolay yolu oynamak çünkü.
Rekabetçi girerek gelişemezsin deathmach felan girerek gelişirsin ya da cs go oynuyorsan topluluk sunucularında geliştirebilirsin.Hocam her gün en az 3 defa rekabetçi giriyorum ama bir işe yaramıyor.
DM tam olarak nasıl geliştiriyor anlamadım gitti.Rekabetçi girerek gelişemezsin deathmach felan girerek gelişirsin ya da cs go oynuyorsan topluluk sunucularında geliştirebilirsin.
Oyunlar eğlenmek için. Eğlenmiyorsan bırak ya da eğlenmeye çalış.Yani bu oyunu direk bırakıyımmı hiçmi şansım yok ?
Hocam arkadaşlarım ezik, oyunu sil, çık bizde rahat edelim derken nasıl eğleniyim acaba ?Oyunlar eğlenmek için. Eğlenmiyorsan bırak ya da eğlenmeye çalış.
Oyunlar eğlenmek için ama Multiplayer oyunlar bunu çok daha ciddi bir iş haline getiriyor. Siz de haklısınız.Hocam arkadaşlarım ezik, oyunu sil, çık bizde rahat edelim derken nasıl eğleniyim acaba ?
Hocam sorum saçma gelebilir ama masa tenisi oynasam aimim gelişirmi ?Oyunlar eğlenmek için ama Multiplayer oyunlar bunu çok daha ciddi bir iş haline getiriyor. Siz de haklısınız.
El-göz koordinasyonu ile alakalı evet ama ikisi farklı şeyler.Hocam sorum saçma gelebilir ama masa tenisi oynasam aimim gelişirmi ?