Neler Yeni

Yardım fps oyunlarında mouse seçimi nasıl olmalı

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar merhaba valorant oyuncusuyum bazen öyle kolay adamları vuramıyorum kı mouse dan dolayı olduğunu düşünmeye başladım mouse elime küçük mouse padle elim sıfır duruyor elim sürttüğü için bazen çeviremiyorum belli bir açıda nereden baksan 60 derce çevirebiliyorum tam bilekten döndürmem gerekıyor çünkü ani dönemiyorum o yüzden mouse steel series rival 3 parmaklarım bile neredeyse taşıyor tuşların ucundan hatta avucuma oturtursam baya baya geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle duruyor elimde

Ekler

• 20230203_153359.jpg
    20230203_153359.jpg
    3.8 MB · Hit: 27
  • 20230203_153340.jpg
    20230203_153340.jpg
    3.9 MB · Hit: 28
  • 20230203_153333.jpg
    20230203_153333.jpg
    1.5 MB · Hit: 27

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolunu kastığın sürece 10 liralık mousela da oynarsın.
150 liralık rampage mousela global oldum.
ben rahat oynamayı seviyorum hocam kasıla kasıla oyunmu oynanır yeri gelince öyle oynuyorum da acımı çekeyim oyun mu oynayayım ağrıyor sonra bileğim kaza yapmıştım kırıldı ondan sorunlu biraz çok seri haraket yapılmıyor koldan oynamam gerekıyor ona da mouse izin vermiyor

Ramsesv9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren Gok
Kolunu kastığın sürece 10 liralık mousela da oynarsın.
150 liralık rampage mousela global oldum.
Herkes senin gibi doğuştan yetenekli değil o yüzden iyi ekipmana ihtiyaç duyuyoruz :)

arkadaşlar merhaba valorant oyuncusuyum bazen öyle kolay adamları vuramıyorum kı mouse dan dolayı olduğunu düşünmeye başladım mouse elime küçük mouse padle elim sıfır duruyor elim sürttüğü için bazen çeviremiyorum belli bir açıda nereden baksan 60 derce çevirebiliyorum tam bilekten döndürmem gerekıyor çünkü ani dönemiyorum o yüzden mouse steel series rival 3 parmaklarım bile neredeyse taşıyor tuşların ucundan hatta avucuma oturtursam baya baya geçiyor

Böyle duruyor elimde
Mousepadını büyütüp o alanı biraz genişlet öncelikle.
Tam kavrama palm grip yaptığın için büyük, yüksek mouse tercih edebilirsin. Zowie EC1A gibi.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes senin gibi doğuştan yetenekli değil o yüzden iyi ekipmana ihtiyaç duyuyoruz :)

Tam kavrama palm grip yaptığın için büyük, yüksek mouse tercih edebilirsin. Zowie EC1A gibi.
alınır mı bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r

Hocam yeteneklik bir durum var ama yok. Ben bu kol sıkma muhabbetini HelllianTV'den görmüştüm. O gün bugündür kasarak oynarım kolumu. İşe de yarıyor. Biraz ağrıtıyor ama ciddi söylüyorum işe yarıyor

ben rahat oynamayı seviyorum hocam kasıla kasıla oyunmu oynanır yeri gelince öyle oynuyorum da acımı çekeyim oyun mu oynayayım ağrıyor sonra bileğim kaza yapmıştım kırıldı ondan sorunlu biraz çok seri haraket yapılmıyor koldan oynamam gerekıyor ona da mouse izin vermiyor
Kasıla kasıla oyun oynanmaz tabi ama sallana sallana da oynanmaz yani. Fps oyunu sonuçta reflexe dayalı. Kolunu sıktığında daha bi oturaklı aim alıyorsun.

Top Bottom