Neler Yeni

Fps oyunlarında paslanmışım...

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Yunus Emre Uzun
dostlar ben yaklaşık 5-6 yıldır fps oyunu oynamıyorum ve canım bu sıralar fenasal fps oyunu çekiyor gireyim delta force oynayayım dedim önümdeki adama bile sıkamaz hale gelmişim neyse uzatmayalım
eski performansımı geri kazanmak istiyorum aim geliştirmek için program / oyun vb önerisi varsa hepsine açığım.
hocam delta force çok mobil oyun gibi ben bir türlü alışamadım sildim bu aralar agalarla pubg oynuyoruz silah kullanımı en zevkli oyunlardan biridir açık ara silah zor kontrolünün olması benim daha çok hoşuma gidiyor diğer oyunlara nazaran

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
efe araci
hocam delta force çok mobil oyun gibi ben bir türlü alışamadım sildim bu aralar agalarla pubg oynuyoruz silah kullanımı en zevkli oyunlardan biridir açık ara silah zor kontrolünün olması benim daha çok hoşuma gidiyor diğer oyunlara nazaran
hocam bende operasyon modu için indirdim operasyon modu çok keyifli normalde arena breakout oynayacaktım ama delta force de bu kadar leşsem arenada nefes aldırtmazlar bana :D bir de arenada karakter gelişimi yok silah al gir vur çık mantığı beni çok sarmıyor bir amaç istiyorum EFT gibi.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam bende operasyon modu için indirdim operasyon modu çok keyifli normalde arena breakout oynayacaktım ama delta force de bu kadar leşsem arenada nefes aldırtmazlar bana :D bir de arenada karakter gelişimi yok silah al gir vur çık mantığı beni çok sarmıyor bir amaç istiyorum EFT gibi.
eft ayrıdır hocam ya sistem olsa oynayacaktım da yani sağıma bakıyorum 4gb ejderyalı 1650süper görüyorum sonra tekrar kafamı monitörü çeviriyorum :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
efe araci
eft ayrıdır hocam ya sistem olsa oynayacaktım da yani sağıma bakıyorum 4gb ejderyalı 1650süper görüyorum sonra tekrar kafamı monitörü çeviriyorum :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
hocam ben normalde EFT istiyordum ama 5800x3d 3080 i olan adam oyunu oynarken kasma yaşadığını görünce yok sağol diyip almadım ulan 50 dolar az para mı ya. :kekw:

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam ben normalde EFT istiyordum ama 5800x3d 3080 i olan adam oyunu oynarken kasma yaşadığını görünce yok sağol diyip almadım ulan 50 dolar az para mı ya. :kekw:
o neymiş hocam o pclede kasıyorsa yani harbi o nasıl yaşanmış :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
efe araci
o neymiş hocam o pclede kasıyorsa yani harbi o nasıl yaşanmış :D
hocam optimizsayonu çöp EFT nin nikita abimiz para verene 9 adet cep slotu vermek yerine oyunu optimize etse keşke.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,566
Üyeler
170,383
Son üye
Hakan2020
Top Bottom